Майбутній бій Усика з Ф'юрі за звання абсолютного чемпіона світу у надважкій вазі: які умови висунули боксери один одному?

Майбутній бій Усика з Ф'юрі за звання абсолютного чемпіона світу у надважкій вазі: які умови висунули боксери один одному?
Поширити в соціальних мережах:

Коли та де відбудеться поєдинок?...

Перемовини про бій між чемпіоном світу з боксу за версіями WBA (Super), WBO та IBF у надважкій вазі українцем Олександром Усиком та володарем титулу WBC британцем Тайсоном Ф'юрі тривали вже давно. Проте лише нещодавно сторони нарешті прийшли до згоди. Які умови висунули бійці один одному, коли і де відбудеться бій за звання абсолютного чемпіона світу в надважкій вазі?

Раніше Всесвітня боксерська асоціація встановила терміни на перемовини між сторонами, а також повідомила Усика – якщо сторони не дійдуть домовленостей, то боксер зобов'язаний провести захист проти Даніеля Дюбуа. Проте днями, WBA отримали листи від представників Усика та Ф'юрі про згоду на проведення бою, але попросили час на доопрацювання контрактів.  

А тим часом, головні зірки майбутнього поєдинку записали один одному відеозвернення зі своїми власними вимогами. Так, Тайсон Ф'юрі сказав, аби Усик скоріше підписував контракт і назвав українця «потворним виродоком».

Український чемпіон Олександр Усик натомість звернувся до Ф'юрі:

«Гей, жадібне пузо. Я приймаю твою пропозицію 70% на 30%. Але ти обіцяєш пожертвувати Україні 1 мільйон фунтів (біля $1 200 000) одразу після бою. І за кожен день твоєї затримки ви заплатите 1% зі свого гаманця українцям. Домовились?».

Зустрінуться Усик та Ф'юрі на стадіоні «Уемблі» (Лондон) попередньо 29 квітня 2023 року. Саме там вирішиться, хто з них стане абсолютним чемпіоном світу в надважкій вазі.

Нагадаємо, що у серпні минулого року українець Олександр Усик на арені Jeddah Super Dome провів поєдинок із екс чемпіоном світу в надважкій вазі Ентоні Джошуа. Боксерський бій мав символічну назву «Лють на Червоному морі» і транслювався на телеканалі 2+2, а закінчився – перемогою українця. Ще перед початком поєдинку Олександр та медійні партнери оголосили про збір коштів для ЗСУ і зібрали 17 285 000 гривень.

Читайте також:

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

Чи можуть коти та дельфіни мати космічні корені? Припущення вчених приголомшують!
7000-річне поховання: 35 безголових тіл, серед яких багато неповнолітніх, знайшли у кам’яному поселенні Словаччини
Прогресивна конституція кримських татар 1917 року: Крим намагалися перетворити на нову Швейцарію
Прогресивна конституція кримських татар 1917 року: Крим намагалися перетворити на нову Швейцарію

Це була мрія лідера Кримсьої Демократичної Республіки Номана Челебіджіхана…

Ентузіасти з Києва змайстрували безшумний електробайк для військових просто у гаражі
Голлівудський актор Вілл Сміт пересів на позашляховик українського виробництва
Апокаліпсис на горизонті: в Єрусалимі здійснилося одне із пророцтв про кінець світу
Читати більше