Афіша 10 – 11 листопада: де відпочити всією сім’єю?

Афіша 10 – 11 листопада: де відпочити всією сім’єю?
Поширити в соціальних мережах:

Робочий тиждень добігає кінця, попереду – довгоочікувані вихідні. Пропонуємо афішу кращих подій, які пройдуть в Києві 10 – 11 листопада.

  • Виставка котів

На виставці ви зможете ближче познайомитися з різними породами кішок, поспілкуватися з їх власниками, побачити роботу експертів, поповнити свої знання про пухнастих улюбленців.

Коли: 10 – 11 листопада

Де: МВЦ, Броварський проспект, 15

  • Виставка фіалок і рідкісних екзотичних рослин

Крім африканських фіалок на виставці будуть представлені різноманітні екзотичні рослини, якими зацікавляться як фахівці, так і аматори. Серед експонатів виставки будуть популярні рослини-хижаки: діонея, росичка, непентес, цефалотус і сарраценія.

Коли: 10 – 11 листопада, 11:00

Де: Київської міської будинок природи, вул. Рогнідинська, 3

  • UBPF 2018

В Києві пройде XVIII Чемпіонат України з бодібілдингу, фітнесу та атлетизму за версією Всесвітньої федерації WBPF. Мета турніру – підвищити популярність цих видів спорту, пропаганда здорового способу життя, наочна демонстрація результатів спортсменів. Під час змагань визначаються члени збірної країни, які представлятимуть Україну на міжнародних турнірах.

Коли: 10 – 11 листопада, з 12.00

Де: ДК КПІ ім. І. Сікорського, пр-т Перемоги, 37

  • Всі.Свої. Трикотажний маркет

Маркет "Всі.Свої" представить новинки української трикотажної промисловості. Покупці зможуть придбати все: від білизни до об'ємних светрів, кардиганів, суконь, костюмів.

Коли: 10 – 11 листопада, з 10.00

Де: Київ, вул. Десятинна, 12

  • NEPROSTOтанці 2018

Бажаючі долучитися до світу мистецтва зможуть відвідати Чемпіонат України з сучасного і класичного танцю Ukrainian qualifier on Dance World Cup final. Переможців відберуть для участі в Dance World Cup, який буде проходити з 28 червня по 6 липня в Бразі (Португалія). Судити учасників будуть фахівці з Англії, Німеччини, Італії, Білорусії і України. Під час змагань планується кілька майстер-класів із суддями.

Коли: 10 – 11 листопада

Де: Центр культури і мистецтв НАУ, пр-т Космонавта Комарова, 1

  • Профорієнтаційна конференція "Моя майбутня професія"

У суботу гостям розкажуть про топові ВНЗ Києва, познайомлять з їх представниками, представлять кращі освітні програми і запросять на цікаві майстер-класи. Спікерами конференції виступлять відомі люди зі сфери освіти і бізнесу. Батьки майбутніх студентів і самі діти зможуть отримати консультацію з приводу вибору професії, а також взяти участь в розіграші призів від IBS Education та партнерів заходу.

Коли: 10 листопада, 10.00

Де: Український національний будинок, вул. Хрещатик, 2

  • Вечір каверів в ресторані Beer House

Цього вечора на гостей чекає якісний саунд, танці під популярні і улюблені композиції, сильний вокал солістки і прекрасний настрій, доповнений стравами від шефа Андре Пельтре і фірмовим пивом з власної броварні. Для вас грає кавер-бенд TEX-MEX Company.

Коли: 10 листопада, 19:00

Де: ресторан Beer House, вулиця Бассейна, 2а

  • Вистава "Ти моє все"

Цей спектакль приємно радує гострими і смішними жартами, цільним сюжетом і чудовим фіналом. У ньому присутня легка атмосфера, не позбавлена життєвих труднощів і зіткнень, а також незвичайних і яскравих персонажів. Кумедні діалоги забезпечать веселий настрій на весь вечір .

Коли: 10 листопада, 19:00

Де: Будинок художника, Львівська площа, 1-5

  • Teleman

Британська група Teleman вперше виступить в Україні. Teleman існує з 2012 року, раніше частина команди була ядром інді-групи Pete and the Pirates. Британці випустили три альбоми і були спеціальними гостями турів Metronomy, Kaiser Chiefs і Franz Ferdinand.

Коли: 10 листопада, 19:00

Де: Bel etage, вул. Шота Руставелі, 16-А

  • ДахаБраха

"ДахаБраха" починає концертом в Києві всеукраїнський тур, якому передували виступи в США, Канаді та Латвії. Група представляє українську культуру на майданчиках фестивалів Glastonbury, Bonnaroo, Sziget.

Коли: 10 листопада, 19:00

Де: палац "Україна", вул. Велика Васильківська, 103

  • Балет "Лебедине озеро"

Це найпопулярніший балетний спектакль в світі. Протягом двох годин глядачі побачать грандіозне виконання складних елементів, а приголомшливі декорації і музика доповнять картину яскравими фарбами. Головні партії в балетній постановці виконають прима-балерина Australian Ballet Наталія Кущ і прем'єр опери, заслужений артист України, Олександр Стоянов.

Коли: 10 листопада, 19.00

Де: Національна опера України, вул. Володимирська, 50

  • Shortparis

Це музично-орієнтований експеримент. Живі виступи групи проходять на непідготовлених майданчиках: на складах, в магазинах, занедбаних індустріальних об'єктах, в стрип-клубах. Почути і побачити Shortparis в Києві можна буде на Житньому ринку.

Коли: 10 листопада, 20:00

Де: Житній ринок, вул. Верхній Вал, 16

  • 7 розгніваних джентльменів

Спектакль-комедія для дорослих в 2-х діях з антрактом, в якій у нареченого з незрозумілих причин зривається весілля. Всі гості відправляються на пошуки справедливості. Сім грубих чоловіків, сигари, костюми, віскі, пістолет, добірна лайка, бійка, заручник і відверті розмови про секс. Але, як буває в голлівудських комедіях, все закінчиться хепі-ендом.

Коли: 11, листопада, 16:00

Де: театр "Актор", вулиця Велика Васильківська, 40

  • PALINA ( "Республіка Поліна")

"Республіка Поліна" співає російською, білоруською і навіть українською. Білоруська виконавиця приїде до Києва з камерним концертом. Романтична, мелодійна і навіть меланхолійний творчість – так описують її музику.

Коли: 11 листопада, 20:00

Де: Mezzanine, вул. Нижньоюрківська, 31

  • Скрябін

Культовий музичний колектив дасть великий клубний концерт, на якому виконають всі хіти Кузьми Скрябіна. Обіцяють музиканти уявити і нові пісні. Багато хто вважає, що після трагічної смерті Андрія Кузьменка, колектив втратив свій шарм і колишню популярність. Хлопці готові змінити громадську думку і показати все, на що здатні.

Коли: 11 листопада, 20:00

Де: Docker Pub, вул. Богатирська, 25

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

На телеканалі 2+2 прем’єра міні-серіалу «Переслідуючи вогонь»
Ані пастки, ані кулі його не беруть: африканські дикуни приносять людські жертви річковому чудовиську
Жадають людської крові: вчені виявили небезпечні бактерії-«вампіри»
Здатен пропалити метал: «Укроборонпром» розробив унікальний «олівець» для розміновування
Підступність інформаційної війни: як російські пропагандисти впливають на наше фізичне здоров'я?
Очевидець розповів про таємничу появу «лісової людини» на Міжнародному симпозіумі науковців
Читати більше