7 незамінних речей для подорожі на автомобілі

7 незамінних речей для подорожі на автомобілі
unsplash.com
Поширити в соціальних мережах:

Дізнайтеся, чи готове ваше авто до мандрівки.

Романтика подорожей завжди приваблювала всіх охочих відпочити, оновити думки та побачити нові країни. Весна – чудова нагода планувати ідеальний вояж.

Але окрім валізи з речами, не забудьте укомплектувати й автомобіль. Бо якщо ви зібралися у поїздку на власній автівці, маємо для вас Must Have, який точно знадобиться в дорозі.

Аптечка

Це надзвичайно важливий пункт у кожній подорожі. Перш за все тому, що у дорозі не завжди буде можливість купити ліки. До того ж, в деяких країнах вам просто не продадуть ліки без рецепта. Тому будьте обачними і укомплектуйте свою аптечку заздалегідь.

Карта автомобільних доріг

Кожен сучасний автомобіліст має пристосування, які допомагають відшукати потрібний шлях. Але з навігаторами та іншими пристроями в будь-який момент може статися якийсь непоправний збій. Тому для власної впевненості покладіть в бардачок стару добру друковану карту.

Все для комфорту

Ймовірніше всього, ви будете зупинятися для перепочинку, адже довга дорога – не лише цікава пригода, а й подекуди виснажлива робота. Для того, аби зібратися з силами й зробити зупинку максимально комфортною, візьміть з собою подушку (бажано ортопедичну) та плед.

Термосумка

Далека подорож і звичайна поїздка на природу не обійдеться без термосумки. Для того, щоб їжа залишалася свіжою, їй потрібна прохолодна температура. Тож, якщо ви взяли з собою у поїздку смачний перекус, краще зберігати його саме у термосумці. До того ж, за необхідності її можна скласти, тому вона не займатиме багато місця.

Багажна система

Інколи звичайного багажника автомобіля не вистачає, щоб спакувати всі речі. Тоді на допомогу приходить багажна система, яка встановлюється на дах автомобіля й розв'язує проблему нестачі місця.

Компресор та інші інструменти

Завдяки цьому пристрою накачати шину можна набагато простіше і швидше, також він менший, аніж звичайний насос. Крім шин, за допомогою компресора можна надути матраци, м’ячі тощо.

Обов'язково перевірте, чи взяли ви всі необхідні інструменти, що знадобляться в разі несправностей: знак аварійної зупинки, трос, гайкові ключі та інше.

До речі, не забудьте завантажити улюблену музику, яка створить під час мандрівки неповторну атмосферу авантюри та пригод.

Щасливої дороги!

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

«Фургон з оркестром»: як рашистські паради та флешмоби формують потрібну кремлю психологію росіян?
Солідарність Тайваню в українській боротьбі: історія самопожертви добровольця Джонатана Ценга
«В хату корабель приплив»: масштаби руйнувань та відновлення після підриву росіянами Каховської ГЕС
«В хату корабель приплив»: масштаби руйнувань та відновлення після підриву росіянами Каховської ГЕС

Рф ще й щільно обстрілювала затоплені території, аби завадити евакуації...

Телеканал 2+2 транслюватиме матч «Дніпро-1» проти «Динамо»
Міф про мову: росія йшла в Україну «захищати» російську мову, а натомість знищила її
Міф про мову: росія йшла в Україну «захищати» російську мову, а натомість знищила її

Сьогодні лише 3% українців підтримує статус російської мови як другої офіційної…

Читати більше