5 приголомшливих фільмів, заснованих на реальних подіях

5 приголомшливих фільмів, заснованих на реальних подіях
Поширити в соціальних мережах:

Їх варто переглянути кожному!

В основі цих сюжетів – історії людей, які вражають та перехоплюють подих. Так, усе відбувалося насправді...

Редакція 2plus2.ua підготувала добірку фільмів, що відтворюють реальні події. Але попереджаємо – після них твоє життя не стане попереднім.

  • «1+1»

Або «Недоторкані». Фільм про багатого аристократа Філіпа, прикутого до інвалідного візка, який шукає собі помічника та доглядальника в одній особі.

Чорношкірому Дрісу не потрібна робота – він приходить за письмовою відмовою, аби отримувати допомогу для безробітних. Втім, несподівано для всіх, саме його бере на роботу заможний чоловік .

  • «Гора між нами»

Американська мелодрама, створена на основі однойменного роману Чарльза Мартіна. В центрі сюжету – лікар Бен та письменниця Алекс, яким дивом вдалося вижити після авіакатастрофи в засніжених горах.

Вони абсолютно різні, але їм доведеться знайти спільну мову, аби врятуватися. Коли «пара» зрозуміє, що їх ніхто не шукає, вирушить у надскладну подорож, довжиною в сотні кілометрів…

  • «Зелена книга»

Тоні «Базіка» той, кому палець до рота не клади. Втім, навіть без слів він може «вирішити» кожну проблему – розпустити кулаки. За іронією долі, саме такого безцеремонного водія найняв до себе витончений музикант. З темною шкірою, але навдивовижу світлою душею…

Разом вони вирушають із концертами на південь, але 1962 року це було непросто – представників темношкірої раси там недолюблювали. Та проблеми, які виникнуть на їхньому шляху, ні Тоні, ні Дона не хвилюють – геніальність і талант вищі за будь-які упередження!

  • «Легенда Г'ю Гласса»

Перша половина XIX століття: 36-річний мисливець Г'ю Гласс (Леонардо Ді Капріо) та його друзі вирушають на полювання. Втім, розвага перетворилася на жах – на нього нападає грізлі. Через поранення Гласс не може йти далі.

«Товариші» пограбували чоловіка й залишили в лісі помирати. Втім, їхній план з тріском провалився. На зло ворогам герой вижив, і тепер над усе прагне помститися зрадникам.

  •  «У гонитві за щастям»

Біографічна кінокартина про бізнесмена Кріса Гарднера, якому вдалося вибратися зі злиднів і заснувати власну успішну фірму.

Каліфорнія, 1980-ті роки. Небагата родина Гарднера ледь зводить кінці з кінцями: глава сім’ї – хороший батько, але неуспішний комівояжер, який на останні гроші купив партію непотрібних медицині приладів.

Головний герой намагається їх продати – та марно. Тимчасом, заради підвищення у Нью-Йорку, дружина кидає чоловіка та маленького сина.

Кріс, залишившись без дружини, грошей та житла, звідки його вигнав власник, стає стажером маклерської контори. Разом із сином він ходить від нічлігу до нічлігу та рахує дріб’язок. Втім, згодом його життя кардинально зміниться.

Джерело гіфок: Giphy.com; Фото: кадр з фільму «Легенда Г'ю Гласса»

ЧИТАЙТЕ ТАКЖЕ:

  1. Студія Marvel презентувала трейлер фільму «Чорна вдова»
  2. З’явився перший тизер нового «Джеймса Бонда»
  3. Американський ді-джей заміксував 100 головних пісень десятиліття (відео)
Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

Телеканал 2+2 транслюватиме матч «Дніпро-1» проти «Динамо»
Міф про мову: росія йшла в Україну «захищати» російську мову, а натомість знищила її
Міф про мову: росія йшла в Україну «захищати» російську мову, а натомість знищила її

Сьогодні лише 3% українців підтримує статус російської мови як другої офіційної…

Археологи розкопали 2100-річну могилу жінки, яку поховали на бронзовому ліжку і в золотому лавровому вінку
ДніпроГЕС у 1941 році підірвали не нацисти, а радянська влада: правда про трагедію, яка забрала сотні тисяч життів
Розкрито таємницю військової машини ІПСО рф: полонений підполковник розповів про секретні структури
«Дракон із Монтеррей»: мексиканські волонтери випадково зняли на відео живу істоту з міфів та легенд
Читати більше