Створи кулінарний шедевр!
Чоловіки обожнюють смачно поїсти, але інколи їм бракує часу та натхнення стояти біля плити й експериментувати зі стравами. Поспішаємо вас втішити – смачно, це не завжди довго та складно, а звичайна канапка може складатися не тільки з шинки та сиру.
Редакція 2plus2.ua підготувала добірку, що переверне ваше уявлення про сніданок. Отож, смачного перегляду!
-
Грибний крем-суп
Думаєте, складно? Насправді, з приготуванням цього ніжного супу впорається кожен. І навіть той, хто робитиме це вперше.
Від його вершковості можна втратити контроль над часом і смакувати до останньої ложки. А для приготування грибного витвору знадобиться мінімум продуктів.
Інгредієнти:
Заморожені печериці – 200 г
Вершкове масло
Вершки 10% – 2,5 ст. л.
Перець чорний мелений
Біла цибуля – ½ шт.
Сіль
Вершкове масло – 10 г
Як приготувати грибний крем-суп:
1. Беремо третину від печериць і закидаємо в окріп. Додаємо сіль за смаком, варимо протягом 5 хвилин.
2. Готові гриби висипаємо у блендер, додаємо півсклянки грибного бульйону, цибулю та решту печериць. Добре все подрібнюємо.
3. Додаємо до суміші вершкове масло і переливаємо її в каструлю. Варимо 10 хвилин, а в процесі доливаємо вершки.
4. Накриваємо суп кришкою та залишаємо ще на декілька хвилин.
Крем-суп власного приготування, готовий, сер. Насолоджуйтесь!
Фото: unsplash.com
-
«Королівська» яєчня з сиром
Ідеальний варіант для швидкого та поживного сніданку. Ба більше, курячі яйця містять безліч корисних елементів, які точно не будуть зайвими.
Інгредієнти:
Соняшникова олія
Курячі яйця – 2-3 шт.
Твердий сир – 50 г
Томатний соус
Спеції за смаком
Як приготувати «королівську» яєчню
- Натираємо на велику тертку твердий сир.
- Наливаємо на пательню соняшникову олію, чекаємо, поки вона розігріється і вбиваємо яйця.
- Поки яєчня повністю не просмажилися, викладаємо зверху сир і поливаємо соусом.
- Накриваємо пательню кришкою. В цей час страва «дійде», а сир апетитно розплавиться.
Фото: unsplash.com
-
Гарячі бутерброди
Для цієї невигадливої страви вам знадобиться мікрохвильова піч або духова шафа. Далі все за «золотим» стандартом…
Інгредієнти:
Хліб, багет чи булочки
Вершкове масло
Ковбаса або копчене м’ясо
Помідор – 1 шт.
Огірок – 1 шт.
Перець – 1 шт.
Зелень
Твердий сир
Фантазія кухара, адже до цього бутерброда можна додавати будь-які улюблені продукти.
Як приготувати гарячі бутерброди
- Нарізаємо хліб скибочками.
- Зміщуємо їх тонким шаром вершкового масла.
- Зверху викладаємо ковбасу/м’ясо, овочі та зелень.
- Прикрашаємо бутерброди подрібненим сиром.
Сподіваємося, тепер ваш сніданок стане різноманітнішим, а смакові рецептори щиро подякують.
Фото: unsplash.com