1+1 media анонсував спецпроєкт «Всеукраїнська капсула часу» до Дня Незалежності України

1+1 media анонсував спецпроєкт «Всеукраїнська капсула часу» до Дня Незалежності України
Поширити в соціальних мережах:

Проєкт з нагоди 31-ї річниці Незалежності...

Група 1+1 media анонсувала новий спецпроєкт «Всеукраїнська капсула часу» до Дня Незалежності України, в межах якого пропонує охочим записати відеозвернення в майбутнє, які будуть оприлюднені через 5 років. Зокрема, українців закликають дати відповіді на запитання: «Якою наша країна буде через 5 років?», «Про що ми мріятимемо?», «Що зміниться за ці 5 років?», «Які професії будуть найзатребуваніші», «Які нові традиції зʼявляться в українців» тощо. З нагоди 36-ї річниці свята, в 2027 році, ці відео стануть основою тематичного фільму.

Крім цього, фільм на основі «Всеукраїнської капсули часу» 1+1 media передасть Національному центру «Український Дім», щоб організовано зберегти матеріали зі зверненнями та реальними фактами нашої історії. Презентують стрічку у 2027 році.

«Цьогоріч ми особливо відчуваємо цінність нашої Незалежності. Саме у героїчній боротьбі за неї український народ зміцнів та став єдиним цілим. Наші цінності незмінні. За них ми стоїмо до кінця. До нашої беззаперечної перемоги. Все, що ми відчуваємо зараз, — момент істини. Маємо передати наші відчуття для людей, які будуватимуть наше майбутнє», — зазначив Олександр Ткаченко, Міністр культури та інформаційної політики.

Щоб заохотити українців брати участь у проєкті, в ефірі телеканалів 2+2 транслюватимуться ролики, де ведучі 1+1 media, актори, лікарі, громадські активісти, спортсмени, педагоги, митці та інші відомі люди вітатимуть українців з Днем Незалежності та закликатимуть долучитися до ініціативи, записавши своє звернення.

«Ми точно знаємо, що Перемога України вже зовсім близько. Проте емоції, які кожен українець переживає зараз, а також наші очікування щодо світлого майбутнього вкрай важливо зберегти та передати наступним поколінням. Нині кожен з нас пише історію нової, непереможної України. Тому мета спецпроєкту «Всеукраїнська капсула часу» — зафільмувати думки, бажання та мрії українців сьогодні, щоб нагадати про них за 5 років», — коментують в 1+1 media.

Для того, щоб долучитися до проєкту, необхідно записати відеозвернення собі за 5 років оптимальним хронометражем до 3 хвилин, та завантажити файли через спеціальну google-форму, яка доступна тут: https://cutt.ly/MXIWco5

Технічні параметри щодо файлів: відео має бути вагою НЕ більше 20 МБ, завантажити відео потрібно файлом наприкінці анкети, НЕ НА ФАЙЛООБМІННИК, в горизонтальному форматі. Ракурс для зйомки портретний та (або) поясний план з акцентом на людині.

Збір відео триватиме з 22 серпня 2022 року до 20 вересня 2022 року.

Проєкт реалізується 1+1 media за сприяння Національного центру «Український Дім» та за підтримки Міністерства культури та інформаційної політики України. 

*Відправляючи відеопосилання через цю форму, ви передаєте безвідкличне невиключне право інтелектуальної власності на відеопосилання та даєте дозвіл на обробку та використання надісланого відеопосилання. З детальними умовами можна ознайомитися  за посиланням.

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

Солідарність Тайваню в українській боротьбі: історія самопожертви добровольця Джонатана Ценга
«В хату корабель приплив»: масштаби руйнувань та відновлення після підриву росіянами Каховської ГЕС
«В хату корабель приплив»: масштаби руйнувань та відновлення після підриву росіянами Каховської ГЕС

Рф ще й щільно обстрілювала затоплені території, аби завадити евакуації...

Телеканал 2+2 транслюватиме матч «Дніпро-1» проти «Динамо»
Міф про мову: росія йшла в Україну «захищати» російську мову, а натомість знищила її
Міф про мову: росія йшла в Україну «захищати» російську мову, а натомість знищила її

Сьогодні лише 3% українців підтримує статус російської мови як другої офіційної…

Археологи розкопали 2100-річну могилу жінки, яку поховали на бронзовому ліжку і в золотому лавровому вінку
ДніпроГЕС у 1941 році підірвали не нацисти, а радянська влада: правда про трагедію, яка забрала сотні тисяч життів
Читати більше