10 подарунків, аби здивувати кохану у День Святого Валентина

10 подарунків, аби здивувати кохану у День Святого Валентина
Поширити в соціальних мережах:

Що купити своїй другій половинці до свята кохання…

День закоханих – одна з найкращих причин підготувати гарний подарунок для своєї другої половинки. Звісно, кожна людина має власні смаки, тож ідеального презенту не існує. Однак, якщо все ж плануєте зробити сюрприз, але не знаєте, чим здивувати – ми підготували для вас кілька варіантів.

Музичний постер та трек-пластинка

Хто не слухає музики? Напевно, у вашої другої половини є улюблений виконавець або група, тому його чи їхня пластинка стане гарним подарунком, який можна «потримати в руках». Крім того, кімнату можна прикрасити симпатичним плакатом у рамці.

vinyl
Фото: pixabay.com

Скретч-мапа

Туреччина, Італія, Грузія... а що далі? Скретч-карта – зручний помічник у виборі країни, де ще не була ваша кохана і куди б хотіла вирушити. Плюс, карта також добре виглядає у рамці на стіні та навіює приємні спогади про подорожі.

Сертифікат на індивідуальне пошиття спідньої білизни

Дівчата знають, наскільки важко підібрати зручну спідню білизну. Такий подарунок – справжній символ того, що ви уважно ставитеся до таких, здавалося б, щоденних, але важливих деталей її життя.

Похід у спа та масаж

Трудові будні неабияк підкошують фізичне та моральне здоров'я. Хороший масаж та спа-процедури – вдалий вибір у категорії турботи про близьку людину.

spa
Фото: pixabay.com

Фітнес-браслет

Але комусь відпочинок у спа-салоні може здатися нудним. Активний спосіб життя та спорт – запорука здоров'я. Тому помічник у вигляді фітнес-браслету незамінний і також буде вдалим вибором.

Солодкий подарунок

Букет із фруктів? Чи із шоколаду? А може баночка з усім потроху? Сьогодні безліч компаній пропонують послуги зі створення та доставки їстівних букетів, але їхньою альтернативою може стати і баночка з різними декоративними солодощами.

Парні браслети

Технологія парних браслетів Hey дозволяє відчути торкання коханої людини на відстані. Досить доторкнутися до девайсу у двох місцях і сигнал надійде до його «близнюка», надягненого на руку вашої коханої. Дуже романтичний подарунок для пар, змушених довго бувати далеко один від одного.

Нічник

Лампи-нічники – це не лише історія з дитинства. Такий гаджет може прикрасити спальню чи додати романтичної атмосфери увечері. Сьогодні можна знайти різноманітні аналоги: від натурального зоряного неба до цілих фотопроєкторів.

styler
Фото: Dyson Airwarp / beautyinsider.ru

Стайлер

Само собою, один з найпоширеніших і надійних подарунків – це предмети для догляду за жіночим волоссям. Плойки, фени, стайлери – вибір широкий, проте великою популярністю сьогодні серед прекрасної статі користуються стайлери Dyson.

Косметика

І до питання про красу – косметика все ще найкращий варіант здивувати кохану. Хороші атрибути для щоденного догляду за зовнішністю коштують недешево, тому такі подарунки будуть особливо цінними для другої половинки.

Дивуйте близьких своєю уважністю та даруйте любов!

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

Її малював Шевченко: радянська влада поховала на дні Каховської ГЕС старовинну козацьку Покровську церкву
Гігантський «шаблезубий» лосось, який досягав 2,7 метрів в довжину, насправді мав не ікла, а бивні
Гігантський «шаблезубий» лосось, який досягав 2,7 метрів в довжину, насправді мав не ікла, а бивні

Нові дослідження вчених змінює уявлення про цю доісторичну рибу…

На війні всі методи гарні: рф вдається до магії, аби поширити дезінформацію та розхитати психіку росіян
«Фургон з оркестром»: як рашистські паради та флешмоби формують потрібну кремлю психологію росіян?
Солідарність Тайваню в українській боротьбі: історія самопожертви добровольця Джонатана Ценга
Читати більше