10 необхідних гаджетів для авто

10 необхідних гаджетів для авто
Поширити в соціальних мережах:

Ці автогаджети допоможуть водіям і зроблять поїздку більш комфортною та безпечною.

Люди вже звикли, що гаджети стали невід'ємною частиною їхнього життя. Ми постійно користуємося девайсами, які полегшують і вдосконалюють наше життя. І, звичайно, автомобіль не є винятком. 

Пропонуємо десять найкорисніших і актуальних гаджетів для автовласників.

  • Відеореєстратор

Це один з найважливіших автомобільних гаджетів, який слід придбати в першу чергу. На жаль, на дорогах дуже багато автошахраїв, які підставляють свої автомобілі, а потім вимагають великі гроші за "збитки". Тому цей гаджет убезпечить вас від підставних ситуація, а також відлякає аферистів, які намагаються триматися подалі від машин з відеореєстратором.
Ціни на гаджет дуже сильно відрізняються, тому при виборі варто звернути увагу на кут огляду камери, а також якість нічної зйомки.

  • GPS-навігатор

Це другий за популярністю гаджет. Особливо актуальним він буде, якщо ви зібралися в подорож на своєму автомобілі. Навігатор прокладе шлях в невідомій місцевості, а також допоможе обрати найоптимальніший маршрут і скоротити час на пересування.

При виборі навігатора варто звернути увагу на:

- простоту і зручність в управлінні;

- дисплей з хорошим кутом огляду;

- карти і навігаційне ПО;

- надійне кріплення.

  • Радар-детектор

Також дуже корисна річ, яка допоможе вам заощадити трохи грошей на штрафах. Пристрій попереджає водіїв про необхідність скинути швидкість. Однак варто знати, що даний пристрій заборонено в Європі. У Росії, Україні і Білорусії поки немає заборонного закону.

  • Автoмобільний тримач

У наш час існує велика кількість пристроїв, наприклад планшет або телефон, які можуть виступати в ролі електронної карти, магнітоли, довідника, телевізора, відеоплеєра, показувати новини і пробки. Тому це дуже зручний і потрібний аксесуар в автомобілі.

  • Антисон

Засунути за кермом може кожен водій, особливо якщо він прийняв ліки з легким снодійним ефектом або банально втомився. Саме для запобігання таких ситуацій і був розроблений Антисон. Пристрій надівається як гарнітура, а вбудовані датчики реагують на нахил голови. У тому випадку, коли водій починає засинати, видається пронизливий сигнал, який змушує прокинутися.

  • Іонізатор повітря

Даний аксесуар особливо актуальний влітку. Повітря наповниться альпійської свіжістю і чистотою. Їхати буде набагато зручніше і водієві, який стане набагато уважніше за кермом, і пасажирам. Його досить включити в гніздо прикурювача і він запрацює.

  • Пуско-зарядний пристрій

У зимовий період це дуже важлива і необхідна річ для кожного водія. Трапляються ситуації, коли необхідно "прикурити" акумулятор своєї машини, і, щоб не застрягти в незнайомому місці і не шукати допомоги у інших, варто заздалегідь купити звичайний пуско-зарядний пристрій.

  • Міні-холодильник

Цей гаджет ідеально підходить для літньої подорожі на своєму автомобілі. Якщо ваша поїздка триває більше 3-4 годин, про прохолодні напої та свіжі продукти вам допоможе подбати портативний автохолодильник.

  • Автомобільний компресор

Не завжди є можливість заїхати на сервіс і підкачати колеса. А накачувати шини ножним або ручним насосом справа не з легких. Ось для цього і потрібен автомобільний компресор. Він спрощує наше повсякденне життя. Також завдяки компресору можна накачати не тільки колеса, а також, наприклад, човен і водний матрац.

  • Автопилосос

Коли справа доходить до прибирання в салоні машини, складно переоцінити такого помічника, як автомобільний пилосос. Цей компактний пристрій швидко позбавить від піску, волосся та інших дрібних, але численних смітинок, які потрапили на сидіння та інші поверхні у авто.

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

«Велика брехня»: як російська пропаганда використовує методи нацистів для дезінформації?
«Стріляють з біонічними руками»: українські захисники після поранень та ампутацій повертаються на фронт
«Знали, що робимо епохальне українське кіно», - Олексій Гнатковський про зйомки в «Довбуші»
«Знали, що робимо епохальне українське кіно», - Олексій Гнатковський про зйомки в «Довбуші»

На Київстар ТБ новий випуск проєкту «Про кіно для ТеБе»…

Правда про передачу Криму: як насправді півострів став частиною України?
Загадка у Сомині: таємничий водяний монстр затягує худобу на дно озера у селищі на Волині
Пропаганда змушує людей вірити у героїзацію війни: що насправді ховається під маскою «невідомого героя»?
Читати більше