10 фільмів про справжніх чоловіків

10 фільмів про справжніх чоловіків
Поширити в соціальних мережах:

Ці стрічки вже стали класикою та еталоном режисерської і акторської роботи.

Коли мова заходить про справжнє чоловіче кіно, першим спадає на думку, звичайно, стрічка «Бійцівський клуб» Фінчера. Ми підібрали ще 10 фільмів, які запалюють в нас вогонь та змушують замислитися водночас


Злодії, 2018 

Фільм Крістіана Гудегаста з еталоном справжнього чоловіка – Джерардом Батлером, який грає копа під прикриттям у банді. Чоловіки збираються піти на пограбування століття й обчистити Федеральний банк США.

Фільм захоплює, вражає і переносить глядача просто під кулі. Цікаво? Тоді запам’ятайте: «Не тисни на курок, поки не доведеться стріляти…».

Фото: кадр з фільму "Злодії"

Скажені пси, 1991

Цей фільм можна назвати такою ж класикою, як і фільм Snatch або «Бійцівський клуб». Герой стрічки Квентіна Тарантіно Медсен відрізає вухо копу під ритми блюзу, а Тім Рот вмирає на руках у напарника, зізнаючись йому у зраді. Та головне, що ця кінострічка – про чоловічу дружбу. 

Фото: кадр з фільму "Скажені пси"

Тебе ніколи тут не було, 2017

Психологічний трилер англійської режисерки Лінн Ремсі. В центрі сюжету злодії-педофіли та герої-психопати. Джо – ветеран війни, він не боїться нікого і нічого. Герой визволяє маленьких дівчат з сексуального рабства. 

Фото: кадр з фільму "Тебе ніколи тут не було"

Найп'янкіший округ у світі, 2012

Кінострічка від режисера Джона Гіллкоута має коротку й лаконічну назву Lawless (англ. беззаконня), але в Україні її переклали як «Найп'янкіший округ у світі», що не зовсім точно зображає сюжет фільму, але дуже точно передає його атмосферу. 

Це історія про трьох братів, які під час сухого закону виявилися замішаними в алкогольному бізнесі. Всі вони дуже різні, кожен розв'язує проблеми у своєму стилі. Говард — в минулому солдат, намагається забутися й шукає вихід в алкоголі та жінках. Форест має незламний характер. Третій з братів — Джек — наймолодший. Протягом фільму він на власному прикладі показує, як завоювати повагу до себе не фізичною силою, а розумом і хитрощами.

Фото: кадр з фільму "Найп'янкіший округ у світі"

Шульга, 2015

Герой фільму від режисера Антуана Фукуа Біллі Хоуп — професійний боксер. Він має гроші, вдалу кар’єру, красиву жінку, дочку. Але одного дня він втрачає все: його жінку вбивають через чужу помилку, його позбавляють батьківських прав і забороняють з'являтись на рингу. Біллі зарікається, що поверне довіру близьких будь-якою ціною і бореться за те, щоб повернути собі статус, сім'ю і спорт.

Фото: кадр з фільму "Шульга"

13 гріхів, 2014

Азарт. Гра. Не просто гра, а така, що перетворює тебе на маніяка-вбивцю. На божевільного, на людину, що веде подвійне життя. Невідомий голос диктує завдання, за виконання яких ти отримуєш грошову винагороду. Фінальний приз — декілька мільйонів доларів. Граєш? Тоді ось перше завдання… 

Головна тема фільму — вагання героя між добром і злом: режисеру Даніель Штаму вдалось повністю розкрити цю тему.

Фото: кадр з фільму "13 гріхів"

Крід: Спадок Роккі Бальбоа, 2016

Як бути, коли тебе весь час порівнюють з батьком? Коли ти маєш ім’я легенди, але воно грає проти тебе? Роккі Больбоа, якого зіграв легендарний Сільвестр Сталоне, вирішує допомогти хлопцю та робить з нього чемпіона світового рівня. Та чи таки вдасться йому стати кращим за батька і прославити власне ім’я? Дивіться у фільмі режисера Раяна Куглера.

Фото: кадр з фільму "Крід: Спадок Роккі Бальбоа"

Легенда Г’ю Гласса, 2016

Фільм про силу волі, про любов до життя, брехню і зраду. Про те, що відбувається з чоловіками тоді, коли єдиний, кому треба щось доказувати — ти сам. Стрічка заслуговує на увагу через мальовничі краєвиди та відвертість почуттів.

Кінострічка знята Алехандро Гонсалесом Іньярріту за однойменним романом Майкла Панке. До речі, саме цей фільм приніс Ді Капріо Оскар, на який він так довго чекав.

Фото: кадр з фільму "Легенда Г’ю Гласса"

Відступники, 2006

Художній фільм Мартіна Скорсезе. Хто я насправді? Ось яке питання ви задаєте собі після перегляду. Це і бойовик, і детектив одночасно. І про кожну новий поворот сюжету ви будете здогадуватись лише за хвилину до того, як станеться халепа. Тема сюжету стандартна — про боротьбу добра і зла. Але що насправді є добро, і що насправді зло?

Фото: кадр з фільму "Відступники"

Війна струмів, 2018

Скучили за Шерлоком Холмсом? Актор з невимовним іменем Бенедикт Камбербетч знявся в новій кінострічці Альфонсо Гомеса «Війна струмів». Сюжет фільму взятий з історії та розповідає про війну між Томасом Едісоном і Джорджем Вестингаузом. Про які таємниці двох електричних гігантів ви не знали, та як це пов’язано з Ніколою Тесла — дивіться у кінострічці «Війна струмів».

Фото: кадр з фільму "Війна струмів"

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

«Фургон з оркестром»: як рашистські паради та флешмоби формують потрібну кремлю психологію росіян?
Солідарність Тайваню в українській боротьбі: історія самопожертви добровольця Джонатана Ценга
«В хату корабель приплив»: масштаби руйнувань та відновлення після підриву росіянами Каховської ГЕС
«В хату корабель приплив»: масштаби руйнувань та відновлення після підриву росіянами Каховської ГЕС

Рф ще й щільно обстрілювала затоплені території, аби завадити евакуації...

Телеканал 2+2 транслюватиме матч «Дніпро-1» проти «Динамо»
Міф про мову: росія йшла в Україну «захищати» російську мову, а натомість знищила її
Міф про мову: росія йшла в Україну «захищати» російську мову, а натомість знищила її

Сьогодні лише 3% українців підтримує статус російської мови як другої офіційної…

Читати більше