"Я захворів кіно", – Сергій Лістунов

Поширити в соціальних мережах:

Виконавець однієї із головних ролей у серіалі "Ментівські війни. Харків" на 2+2 актор Сергій Лістунов розповів про перший серіальний досвід, улюблені образи та те, від чого він отримує задоволення.

Єдиний справжній харків’янин із трійки борців за справедливість актор Сергій Лістунов до серіалу "Ментівські війни. Харків" грав лише на сцені театрів. На знімальному майданчику Сергій вперше, але почувається, наче "риба у воді".

У серіалі актор Сергій Лістунов грає одну із головних ролей – оперативника Богдана Харченко. Актор зізнається, що багато у чому не схожий на свого серіального персонажа. Адже не звик "махати кулаками".

У чомусь ми з ним схожі, але здебільшого різні. Він служив, я – ні. Я людина м’яка, він – імпульсивний, може відразу вдарити. Махати кулаками – це його. Зокрема, на відміну від нього, я трудоголік. Для мене, якщо братися за справу, то робити її чесно, до кінця, із 100% віддачою. Я дуже відповідальний, якщо десь бачу свою халтуру, дуже переймаюсь потім.

Сергій Лістунов, актор

 

Актор Сергій Лістунов зізнається, що не вміє відпочивати. Його надихає театральна сцена. Сергій Лістунов постійно грає у кількох харківських театрах: "Театр 19", Російському драматичному театрі імені О.С.Пушкіна, театрі "Може буть", "Ланжерон".

Те, чим я займаюсь, – не робота, а покликання. У театрі ми говоримо про серйозні речі професійною мовою: з душею, серцем і розумом. У театр люди приходять за емоціями, співпереживаннями. Я докладаю максимальних зусиль, щоб здивувати глядача, донести до нього цю не пусту емоцію.

Сергій Лістунов, актор

У серіалі "Ментівські війни. Харків" герой Лістунова веселий та імпульсивний, щирий чоловік "з народу". А яких героїв актору подобається грати найбільше?

Все залежить від драматургії. Є пласкі образи, з ними важко працювати. А є класичні образи, де немає межі довершеності. Ти щоразу додаєш персонажу щось нове. Мені до душі психологічний театр. Я отримую справжнє задоволення від таких елементів. 

Сергій Лістунов, актор

 

Фільмографія Сергія Лістунова поки що не є значною в порівнянні з іншими акторами – роль у серіалі "Ментівські війни. Харків" для Сергія – справжній телевізійний дебют, тож ми не могли не поцікавитися: чи важко йому працювати на знімальному майданчику та чи сподобався новий досвід?

Я захворів кіно! Тут потрібно володіти дещо іншою технікою, я її зараз освоюю пришвидшеними темпами. Команда серіалу мені дуже допомагає у цьому. З такими партнерами як Артем Позняк легко працювати, він і підкаже і пояснить. Не можу не подякувати і партнерові Богдану Юсипчуку. Ми втрьох швидко знайшли спільну мову і на майданчику завжди був шквал позитивних емоцій, іноді я сміявся до сліз. Плюс дуже допомагають режисерські поради Валерія Віталійовича та Тараса Григоровича. Для мене дуже важливий досвід, який я тут отримав. Я вдячний усім за цю можливість і щиро кажу: Хочу працювати у кіно і надалі. Ні, це не означає, що я відмовляюся від театру.

Сергій Лістунов, актор

Дивіться серіал "Ментівські війни. Харків" з понеділка по четвер о 20.30 на 2+2.

Всі фанати кримінальних історій зможуть побачити, як розгортатиметься сюжет у новому місті, з новими людьми та злочинами, які доведеться розкривати розумним слідчим. Особливо важко їм даватимуться справи, у яких замішані «перевертні у погонах» – співробітники структур, які мали б захищати громадян, а не навпаки.

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

Business Breakfast з Володимиром Федоріним від Forbes відтепер доступний на Київстар ТБ
В нафтогазовій державі не вистачає палива: в росії повідомляють про дефіцит бензину
В нафтогазовій державі не вистачає палива: в росії повідомляють про дефіцит бензину

Все завдяки санкціям та злагодженій роботі ЗСУ, СБУ та ГУР…

«Загублений світ» розкаже, як війна впливає на розвиток технологій
«Загублений світ» розкаже, як війна впливає на розвиток технологій

Для науково-технічного прогресу війна часто стає каталізатором до стрімкого розвитку…

Героїчні досягнення українців: захисник на протезі сім метрів протягнув літак Ан-26 і пробіг марафон у Лондоні
Героїчні досягнення українців: захисник на протезі сім метрів протягнув літак Ан-26 і пробіг марафон у Лондоні

Роман Кашпур та інші українські ветерани вражають світ своїм мужнім прикладом…

«Велика брехня»: як російська пропаганда використовує методи нацистів для дезінформації?
«Стріляють з біонічними руками»: українські захисники після поранень та ампутацій повертаються на фронт
Читати більше