Залужний – «залізний» генерал, який очолює нове покоління українських офіцерів: у чому його феномен?

Гроші
Залужний – «залізний» генерал, який очолює нове покоління українських офіцерів: у чому його феномен?
Поширити в соціальних мережах:

Він узявся керувати армією України у важкій і доленосній для неї війні…

Він узявся керувати армією України у важкій і доленосній для неї війні. Завдяки своїй гнучкості та особливому складу розуму, він зарекомендував себе чудовим тактиком та стратегом. 49-річний Валерій Залужний став для нашої країни та всього світу обличчям війни України з росії.

«Валерій Залужний один із багатьох українців, відповідальних за мужність та прогрес української армії, але він став другим «обличчям війни» після Президента Володимира Зеленського і може відіграти визначну роль в історії цієї війни», - написало про головнокомандувача ЗСУ американське видання The Time .

Валерій Залужний уникає публічності та рідко дає інтерв'ю, але це не завадило йому увійти до переліку ста найвпливовіших людей світу у 2022 році за версією редакції видання The Time. Американський журнал навіть помістив його на свою обкладинку та випустив про нього великий матеріал.

«У Залужного у війні помітна роль. Він був частиною українського командування, яке витратило роки на перетворення збройних сил країни з незграбної радянської моделі на сучасну бойову силу. Загартований роками битв із росією на східному фронті, він був одним із представників нового покоління українських лідерів», - йдеться у статті.

Незважаючи на блискавичну кар'єру, Залужний залишився простою людиною. Коли може дозволити собі не одягати форму, віддає перевагу футболкам і шорти, багато гострить і завжди стає душею будь-якої компанії.

Що головнокомандувач ЗСУ мріє зробити після капітуляції росії, як про нього говорять підлеглі і як Залужний реагує на різні погляди із Зеленським – дивіться у сюжеті:

Читайте також:

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

Дивись матч «Динамо» - «Полісся» на телеканалі 2+2
На телеканалі 2+2 прем’єра міні-серіалу «Переслідуючи вогонь»
Ані пастки, ані кулі його не беруть: африканські дикуни приносять людські жертви річковому чудовиську
Жадають людської крові: вчені виявили небезпечні бактерії-«вампіри»
Здатен пропалити метал: «Укроборонпром» розробив унікальний «олівець» для розміновування
Підступність інформаційної війни: як російські пропагандисти впливають на наше фізичне здоров'я?
Читати більше