Встановлено 33 особи, які наводили ракети на житлові будинки та інфраструктуру України: хто ці люди, і де ховаються зараз?

Гроші
Встановлено 33 особи, які наводили ракети на житлові будинки та інфраструктуру України: хто ці люди, і де ховаються зараз?
Поширити в соціальних мережах:

Декілька західних журналістів з різних країн спільно провели розслідування…

Декілька західних журналістів з різних країн спільно провели сенсаційне розслідування та встановили 33 особи причетних до обстрілів мирних міст та інфраструктури України. Всі вони наводили на цілі, які у більшій мірі були житловими будинками, з головного обчислювального центру збройних сил рф.

Проаналізував дзвінки начальника центру, генерал-майора роберта баранова, журналісти з'ясували, що щоразу перед запуском крилатих ракет йому дзвонив полковник Ігор Богнюк, командир підрозділу наведення ракет. Саме через нього і встановили мережу із 33 інженерів.

Уся команда складається із трьох груп. Перша відповідає за ракети Калібр морського базування. Друга – за Іскандер наземного базування. Третя – за Х-101 повітряного базування. Журналісти зателефонували цим інженерам. Всі телефони виявилися правильними, проте на другому кінці дроту стали запевняти, що жодного відношення до роботи на уряд не мають і є цілком звичайними громадяни зі звичайною роботою.

«Впевнений, що ФСБ ще спочатку розподілило легенди – ось ти будеш водієм автобуса, ти – працюватимемо на свинофермі, а в тебе буде квіткова крамниця», - розповів журналіст-розслідувач bellingcat Христо Грозєв.

Всі вони щиро вважали, що їх ніхто не знайде, що вони сидітимуть далеко від фронту з вигаданими легендами, і їм нічого не буде. Але ж вони помилялися! Вони прямо винні у загибелі українців, і тепер їхні обличчя знають усі!

Подробиці - у сюжеті:

Читайте також:

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

На телеканалі 2+2 прем’єра міні-серіалу «Переслідуючи вогонь»
Ані пастки, ані кулі його не беруть: африканські дикуни приносять людські жертви річковому чудовиську
Жадають людської крові: вчені виявили небезпечні бактерії-«вампіри»
Здатен пропалити метал: «Укроборонпром» розробив унікальний «олівець» для розміновування
Підступність інформаційної війни: як російські пропагандисти впливають на наше фізичне здоров'я?
Очевидець розповів про таємничу появу «лісової людини» на Міжнародному симпозіумі науковців
Читати більше