Страшаться засмутити царя: путін отримує сфальсифіковані доповіді про справи на фронті в Україні

Гроші
Страшаться засмутити царя: путін отримує сфальсифіковані доповіді про справи на фронті в Україні
Поширити в соціальних мережах:

Щомісяця рф втрачає в середньому 10 тисяч солдатів і відступає…

Хоча на росії це називається «стратегічним відведенням військ». Путін створив таку структуру влади, за якої отримує ту інформацію, яку хоче чути. Доповіді на столі диктатора про хід так званої сво і реальний стан справ сильно відрізняються.

«Оновлення з військових дій потрапляють на стіл путіна зазвичай через кілька днів, тому вони часто неактуальні. Військові командири підпорядковуються фсб, приймачеві кгб, яка редагує звіти для експертів у радбезі, а ті передають їх секретареві ради миколі патрушеву, головному «яструбу», який допоміг переконати путіна напасти на Україну», - заявило авторитетне американське видання The Wall Street Journal, посилаючись на свою інсайдерську інформацію.

Щоранку російський диктатор отримує письмову доповідь про війну в Україні. Всі дані ретельно перевіряються, щоб підкреслити всі успіхи російської армії і знизити їх провали. Таким чином, чиновники перестраховуються. Як пише The Wall Street Journal, люди навколо путіна захищають себе. Вони мають це глибоке переконання, що вони не повинні засмучувати президента.

«Путін не любить отримувати неприємну для нього інформацію і тому оточення починає підлаштовуватися під нього. Тобто, всі найменші підґрунтя, що в результаті якоїсь доповіді чиновника у путіна зіпсується настрій, або ця інформація йтиме в розріз із його світоглядом, таку людину починають видаляти з близького оточення. Це замкнене коло, з якого виходу нема», - каже військовий експерт Іван Ступак.

Однак, здається, що у 21 столітті все можна дізнатися з інтернету? І це справді так! Ось тільки російський президент не користується всесвітньою мережею, бо… боїться. Чого – дивіться у сюжеті:

Читайте також:

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

Кокаїн та тютюн в 3000-річних єгипетських муміях: звідки з’явились речовини, які, згідно офіційної версії, завіз Колумб?
Сонячне затемнення-2024: чому надзвичайники в деяких країнах попереджають запастися їжею, водою та пальним?
Футурологи впевнені – створивши штучний інтелект, людство зробило перший крок до самознищення
В центрі спекуляцій: пропаганда рф створила фейк, що «Україна має намір замінити Техас у складі США»
Уряд США оприлюднив свіжі кадри з НЛО: інопланетяни це чи ні?
Уряд США оприлюднив свіжі кадри з НЛО: інопланетяни це чи ні?

Що сказало управління з розв'язання аномалій Пентагону…

Шок! Першими у космосі побували нацисти?
Шок! Першими у космосі побували нацисти?

Ракету створив інженер з «Аненербе» …

Читати більше