Росія перекинула до білорусі новий ешелон військової техніки – загроза повторного вторгнення для України або прикриття тилів?

Гроші
Росія перекинула до білорусі новий ешелон військової техніки – загроза повторного вторгнення для України або прикриття тилів?
Поширити в соціальних мережах:

Це не менше 15 одиниць ЗРК Тор М2 та 10 одиниць інженерної техніки…

Росії продовжує перекидати на територію білорусі військову техніку. За останні дні країна-окупант відправила щонайменше 15 одиниць ЗРК Тор М2 та 10 одиниць інженерної техніки. Про це повідомили білоруські ЗМІ. Новий великий ешелон військової техніки вирушив із залізничної станції Єйськ, краснодарського краю 25 листопада, а пунктом призначення була залізнична станція у Брестській області.

На запитання, чи несе загрозу для України новий ешелон російської військової техніки, експерти заявляють, що ні.

«Це озброєння не наступального характеру. Те, що їде до білорусі з росії, можна назвати тилового типу об'єкти, які забезпечують прикриття. На території білорусі її буде розміщено там, де, наприклад, на сьогоднішній день частково розміщують мобілізованих, на полігонах і там, де проходить підготовка від гіпотетичних ракетних ударів, наприклад, з боку України», - каже військово-політичний оглядач групи «Інформаційний опір» Олександр Коваленко.

Крім того, військовий експерт запевняє, що на даний момент на території білорусі формування ударного угруповання не відзначається:

«Так, російські підрозділи присутні, але вони не укомплектовані як ударне угруповання і чисельно навіть йому не відповідають. Аналогічно і білоруська армія – вона кількісно не відповідає рівню ударного угруповання для вторгнення на територію України».

Але сценарії подій можуть бути різні. Подробиці – у сюжеті:

Читайте також:

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

На телеканалі 2+2 прем’єра міні-серіалу «Переслідуючи вогонь»
Ані пастки, ані кулі його не беруть: африканські дикуни приносять людські жертви річковому чудовиську
Жадають людської крові: вчені виявили небезпечні бактерії-«вампіри»
Здатен пропалити метал: «Укроборонпром» розробив унікальний «олівець» для розміновування
Підступність інформаційної війни: як російські пропагандисти впливають на наше фізичне здоров'я?
Очевидець розповів про таємничу появу «лісової людини» на Міжнародному симпозіумі науковців
Читати більше