Лобода відновила концерти, а Брежнєва розірвала контракти в рф: як артисти пристосовуються до війни в Україні

Гроші
Лобода відновила концерти, а Брежнєва розірвала контракти в рф: як артисти пристосовуються до війни в Україні
Поширити в соціальних мережах:

Дали про себе знати українські артисти, які вісім років війни давали концерти в росії…

Представники українського шоу-бізнесу, які висловили свою тверду позицію на початку повномасштабного вторгнення, через 100 днів війни активно гастролюють світом, не даючи забути про війну в рідній Україні. Дали про себе знати й ті українські артисти, які всі вісім років війни давали свої концерти в росії.

Так, наприклад, після тривалої паузи свій перший корпоратив провела Світлана Лобода та заявила, що половину виручених за концерти грошей віддаватиме на відновлення її рідного міста Ірпінь. Нагадаємо, за дуже обережні заклики припинити війну (тоді Світлана так і не сказала, хто напав на Україну) співачку висміяли колеги. На відео вона заливалася сльозами, на що відомий артист Андрій Данилко сказав: «коли ти бачиш п'ятий дубль сліз – це відверто дратує».

Разом з Лободою в «чорному списку заборонених зірок в росії» опинилася і Віра Брежнєва, яка жила і мала більшу частину концертів саме в росії. З початком повномасштабного вторгнення 24 лютого співачка виїхала з білокам'яної, розірвавши там усі контракти. Наразі вона активно займається допомогою для українців.

Ще одна відома співачка з Чернівецької області, яка на всю гастролювала в росії та отримувала там нагороди Ані Лорак, опублікувала пост в Інстаграм, де закликала зупинити війну в Україні, але нічого не сказала про те, хто напав на її Батьківщину. Трохи пізніше Лорак виклала фото, яке закликає до дружби з росії, а потім – і зовсім видалила сторінку. Де зараз Кароліна Куєк – невідомо.

Якщо Лобода, Брежнєва, Лорак хоча б намагалися якось висловитися щодо війни в Україні, то улюблена співачка президента Віктора Януковича Тая Повалій мовчить й досі. Більше того, вона цинічно виступила перед російськими військовими та чиновниками на концерті 9 травня на тлі георгіївської стрічки та заспівала «пісню про рушник».

Подробиці – у відео:

Читайте також:

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

Археологи розкопали 2100-річну могилу жінки, яку поховали на бронзовому ліжку і в золотому лавровому вінку
ДніпроГЕС у 1941 році підірвали не нацисти, а радянська влада: правда про трагедію, яка забрала сотні тисяч життів
Розкрито таємницю військової машини ІПСО рф: полонений підполковник розповів про секретні структури
«Дракон із Монтеррей»: мексиканські волонтери випадково зняли на відео живу істоту з міфів та легенд
15 метрів холодної крові: Vasuki indicus – нова рекордсменка серед доісторичних гігантських змій
Кохання двох чоловіків: на грецькому острові знайшли найстаріші у світі еротичні графіті
Читати більше