24 лютого: який «подарунок» рф приготувала українцям до роковин повномасштабного вторгнення в Україну?

Гроші
24 лютого: який «подарунок» рф приготувала українцям до роковин повномасштабного вторгнення в Україну?
Поширити в соціальних мережах:

У перші дні здавалося, що ворогові протистояти неможливо, але українці показали протилежне…

24 лютого 2022 року розділило життя багатьох українців на «до» та «після». У перші дні повномасштабного вторгнення росії в Україну здавалося, що ворог лізе з усіх щілин та протистояти «другій армії світу» просто неможливо. Але українським захисникам не тільки вдалося відбити атаки ворога, а й відвоювати більшу частину захоплених ним територій. Але до 24 лютого 2023 року, річниці вторгнення, путіну життєво-важливо показати суттєві результати своєму народові.

«У росіян залишилося імперське структурування реальності, коли потрібно було, наприклад, до дня народження царя щось таке зробити, щоб порадувати государя. Ця традиція залишилася в радянського народу населення. Путін є для росіян уособленням царя-батюшки, і ця імперскість вимагає певної крові для її підтримки», - каже психолог Ольга Виходцева.

Пропаганда росії просто кричить про те, що до 24 лютого 2023 року вони то почнуть новий наступ, то знову візьмуть Київ за три дні, а то й зовсім закінчать війну. Ось тільки це розраховано на внутрішнього споживача. А ось чого справді варто побоюватися українцям напередодні річниці початку повномасштабної війни росії проти України, так це масованих ракетних обстрілів.

«Для нового повномасштабного наступу у росії не вистачить сил, техніки, ефекту несподіванки та багатьох інших факторів, щоб провести удар якісно. А от ракетних ударів від росії варто очікувати у період з 23 по 26 лютого. Вони планують це масово, комбіновано, із використанням ракет будь-якого типу, які можуть перелетіти через кордон», - вважає військовий експерт Андрій Швачко.

Ось тільки, на думку психологів, українців уже не можна залякати ракетними обстрілами, бо за рік повномасштабної війни народ вже втомився боятися прильотів. Кремлівська агресія викликає у людей лише роздратування та ненависть.

«Росіяни дуже хотіли б, щоб в українців трапилася паніка. Тому що людина в панці повністю беззахисна: вона не може за себе постояти, прийняти правильне рішення, готова бігти і затоптати свого ближнього. Навіщо росіянам потрібна паніка українців? Так легше можна буде зім'яти армію та опір громадянського населення», - каже психолог Ольга Виходцева.

Подробиці – у сюжеті:

Читайте також:

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

«Фургон з оркестром»: як рашистські паради та флешмоби формують потрібну кремлю психологію росіян?
Солідарність Тайваню в українській боротьбі: історія самопожертви добровольця Джонатана Ценга
«В хату корабель приплив»: масштаби руйнувань та відновлення після підриву росіянами Каховської ГЕС
«В хату корабель приплив»: масштаби руйнувань та відновлення після підриву росіянами Каховської ГЕС

Рф ще й щільно обстрілювала затоплені території, аби завадити евакуації...

Телеканал 2+2 транслюватиме матч «Дніпро-1» проти «Динамо»
Міф про мову: росія йшла в Україну «захищати» російську мову, а натомість знищила її
Міф про мову: росія йшла в Україну «захищати» російську мову, а натомість знищила її

Сьогодні лише 3% українців підтримує статус російської мови як другої офіційної…

Читати більше