У Києві ремонтують 4 із 5 мостів

ДЖЕДАІ
Поширити в соціальних мережах:

Столиця перетворилася на один суцільний затор. Лівий берег міста фактично відрізаний від правого. Володимир Карабан вирушив на інспекцію та з’ясував, хто і чому паралізував Київ.

Доїхати зранку на роботу у столиці ніколи не було справою з легких. Але тепер цей квест іще трохи ускладнили. У Києві 4 із 5 мостів через Дніпро стали на ремонт.

Уже, здавалося б, вічний затор на Південному мосту став тільки довшим. Тут, і на мосту Патона шляховики перегородили по одній смузі. На Південному – замінюють стики, а на Патона тільки готуються – всі основні роботи почнуть наступного року.

Запоріжці влаштували флешмоб, щоб привернути увагу депутатів до недобудованих мостів 

Вільно проїхатися мостом метро у вас теж не вийде – там позаду довжелезний затор. Все через те, що комунальники перекрили тут рівно половину проїзду на капітальний ремонт, і за попередніми прогнозами, до кінця цього року здати цей об’єкт вони не встигнуть.

Замена мостового полотна с укладкой монолитной плиты, армирование бетонирование, подходы, швы. Асфальт положим в этом году, движение постараемся открыть максимально быстро.

Іще один міст, який вирішили полагодити, – Північний. Ранкова тягнучка із ремонтом на північному мості нічого спільного не має. Як ви бачите – тут дійсно ведуться роботи, але все відбувається на пішохідній зоні, комунальники прибрали усю техніку з дороги. Зараз вони тут облаштовують зону для пішоходів, роблять вело доріжку, але транспорту вони нічим не заважають

Нові правила: що треба знати водію в 2019 

Єдиний шляхопровід, який комунальники вирішили не чіпати, – Дарницький. Але він теж не швидкий, бо сюди ринули всі.

Мости в столиці – це життєво важливі транспортні артерії. Щодня ними проїжджають мільйони авто. Ремонт переправ, безперечно, справа потрібна і важлива. Виникає єдине запитання, чому важливі роботи потрібно проводити одночасно, традиційно паралізуючи половину міста?

Більше дивіться у ДжеДАІ на 2+2 та підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook. 

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

Археологи розкопали 2100-річну могилу жінки, яку поховали на бронзовому ліжку і в золотому лавровому вінку
ДніпроГЕС у 1941 році підірвали не нацисти, а радянська влада: правда про трагедію, яка забрала сотні тисяч життів
Розкрито таємницю військової машини ІПСО рф: полонений підполковник розповів про секретні структури
«Дракон із Монтеррей»: мексиканські волонтери випадково зняли на відео живу істоту з міфів та легенд
15 метрів холодної крові: Vasuki indicus – нова рекордсменка серед доісторичних гігантських змій
Кохання двох чоловіків: на грецькому острові знайшли найстаріші у світі еротичні графіті
Читати більше