Телеканал 2+2 покаже чотирисерійний спецпроект «Воїни доріг»

ДЖЕДАІ
Телеканал 2+2 покаже чотирисерійний спецпроект «Воїни доріг»
Поширити в соціальних мережах:

Це авторський погляд журналіста та ведучого програми «Джедаі»...

Сьогодні, 1 вересня, о 19:30 в ефірі телеканалу 2+2 вийде перший випуск документальної програми «Воїни доріг», в основу якої лягли матеріали від проекту «Джедаі». У першому випуску буде показана шокуюча реальність сьогодення — чому алкоголь та наркотики для водіїв стали нормою.

«Воїни доріг» — це авторський погляд журналіста та ведучого програми «Джедаі» Богдана Лазуки, який більше 7 років щоденно спостерігає за тим, що відбувається на дорогах України — значне перевищення швидкості, керування в стані алкогольного та наркотичного сп’яніння, нехтування правилами дорожнього руху, як наслідок велика кількість загиблих в ДТП.

«Жахіття, яке відбувається на дорогах України, вже давно має системний характер. Ніхто не може бути впевненим, що з ним або з його близьким нічого не трапиться дорогою додому. Наші шляхи перетворилися на суцільне пекло, в якому помирає в чотири рази більше людей, ніж в країнах Європи, — коментує автор проекту Богдан Лазука. Я закликаю всіх, журналістів, громадськість, політиків, відповідальних осіб подивитися цей матеріал та ініціювати обговорення щодо змін!»

Програма «Воїни доріг» складається з чотирьох тематичних випусків, в яких буде висвітлено найбільш кричущі проблеми, які вимагають негайного втручання й вирішення:

Сьогодні, 1 вересня, о 19:30 дивіться перший випуск «Алкоголь та наркотики» — системне явище на дорогах, хто «покриває» далекобійників, які приймають наркотики, аби їхати якомога довше;

2 вересня о 19:30 відбудеться показ другого випуску «Інфраструктура» — чому в Україні й досі будують дороги та розв’язки за радянськими стандартами без врахування потреб сьогодення;

8 вересня о 19:30 стартує показ наступного випуску «Відмазані» — про те, як десятки силових структур — юристи, поліцейські, медики, судді та інші працюють на «необхідний» результат справи;

9 вересня о 19:30 в ефір вийде заключний випуск під назвою «Ціна швидкості» — чому камери автофіксації не могли запустити більше двох років та як зміниться ситуація, якщо всі водії будуть дотримуватися швидкісного режиму.

Не пропустіть прем’єру проекту «Воїни доріг» на телеканалі 2+2.

Дивись також:

Стала відома дата прем’єри детективу «Козирне місце»

Колишній в’язень став оперативником: на каналі 2+2 гучна прем’єра серіалу «Плут»

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

Найнеймовірніша підводна знахідка: у Балтійському морі знайшли космічний корабель
На телеканалі 2+2 прем’єра документального спецпроєкту «Спротив»
На телеканалі 2+2 прем’єра документального спецпроєкту «Спротив»

Про людей, які перебувають в окупації та чинять опір…

На телеканалі 2+2 трансляція матчу «Дніпро-1» - «Кривбас»
Реслінг-шоу Backlash France покажуть на Київстар ТБ у вільному доступі: коментуватимуть Бєлкін та Новак
«Загублений світ»: вражаючі рекорди українців під час війни
«Загублений світ»: вражаючі рекорди українців під час війни

Про тих, хто своїми здобутками та жагою до перемоги щодня підвищують статус України…

Динозаври в Україні: історична знахідка на Київщині змінює уявлення про наші прадавні території
Читати більше