Стала відома дата прем’єри детективу «Козирне місце»

Анонси 2+2
Стала відома дата прем’єри детективу «Козирне місце»
Поширити в соціальних мережах:

У першому сезоні глядачі побачать 30 серій…

13 вересня о 21:30 на телеканалі 2+2 відбудеться прем’єра детективного серіалу «Козирне місце» з Артемом Позняком та Марком Дроботом у головних ролях.

За сюжетом, капітана поліції Сергія Коваля зі спального та одного з «найскладніших» районів міста переводять на «козирне місце» — в елітне районне відділення, де служити вигідно та престижно. Але чесному і безкомпромісному оперативнику, який звик до жорсткого кримінального життя вулиць, не до душі місцеві порядки — тут варто бути хитрим, беззаперечно виконувати накази керівництва та грати за його правилами. До того ж, нові колеги зустрічають Коваля з неприязню і не розуміють його надто імпульсивних та прямолінійних методів роботи. Але лише Коваль, зі своєю рішучістю, відчайдушністю та зв’язками у бандитських колах, може затримати невловимого кілера, відомого як Архітектор.  

Кастинг на роль Сергія Коваля тривав кілька місяців. З-поміж 72 акторів продюсери обрали Артема Позняка, відомого за головною роллю в одному з найуспішніших детективних серіалів каналу 2+2 «Ментівські війни. Харків». Заради проекту акторові довелося схуднути на 10 кг.

«Коваль — абсолютно відкритий та чесний оперативник, який звик діяти рішуче. Але його прямота дуже заважає оперативній роботі. В центральному районі, де живуть політики, зірки, впливові чиновники, потрібно бути поступливішим та хитрішим. Мені близька його прямолінійність, та в роботі я все ж не такий жорсткий, — зізнається Артем Позняк. — За три місяці зйомок ми відзняли десятки ефектних екшн-сцен: бійки на ножах, погоні, перестрілки, затримання злочинців, для одного з епізодів мені довелося висіти на краю даху столичного торгового центру».

Також у серіалі зіграли: Микита Вакулюк, Олексій Нежурко, Яна Ключник, Анастасія Олександрук, Юрій Яковлєв-Суханов та ін.

Зйомки проекту проходили у Києві та області. Виробництвом серіалу «Козирне місце» на замовлення телеканалу 2+2 займався 1+1 Продакшн. Режисер серіалу: Тарас Ткаченко. Сценарій: Лариса Марцева. Продюсери: Сергій Кизима, Олеся Пазенко, Оксана Янко-Коваленко, Тетяна Шуліка, Лариса Марцева, Володимир Андріюк.

Дивись також:

Колишній в’язень став оперативником: на каналі 2+2 гучна прем’єра серіалу «Плут»

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

Дивись матч «Динамо» - «Полісся» на телеканалі 2+2
На телеканалі 2+2 прем’єра міні-серіалу «Переслідуючи вогонь»
Ані пастки, ані кулі його не беруть: африканські дикуни приносять людські жертви річковому чудовиську
Жадають людської крові: вчені виявили небезпечні бактерії-«вампіри»
Здатен пропалити метал: «Укроборонпром» розробив унікальний «олівець» для розміновування
Підступність інформаційної війни: як російські пропагандисти впливають на наше фізичне здоров'я?
Читати більше