Голова національної поліції підсумував результати роботи правоохоронців за рік

ДЖЕДАІ
Поширити в соціальних мережах:

Поліція сьогодні розказала про свої досягнення за цей рік. На тлі нечуваної для Європи смертності, на українських шляхах вихваляються неабиякими досягненнями.

Зменшення кількості загиблих в наслідок ДТП належить до головних пріоритетів нашої діяльності.

Новій реформованій українській поліції вже три з половиною роки, і майже весь цей час нам обіцяють запустити відео-фото фіксацію. Голова національної поліції Сергій Князєв підсумував результати роботи правоохоронців за рік. Цього разу головний коп країни запевнив, що 2019 у мильній опері під назвою – фото фіксація – поставлять крапку.

Запуск на автошляхах країни і в великих містах автоматичної фото фіксації. До кінця першого півріччя камери вже запрацюють на автошляхах країни не поодинокі, а достатньо в великій кількості.

Сергій Князєв, голова Національної Поліції України

2016 року загинуло 3410 людей, травмовано 33 з половиною тисячі. 2017 загинуло 3432 людини, травмовано майже тридцять п’ять тисяч. За перших сім місяців 2018 дорога забрала життя трохи більше півтори тисячі людей, а на лікарняні ліжка потрапили майже шістнадцять тисяч.

Статистика – річ невблаганна. Усі починання нової поліції більше ладу на українські дороги поки що не принесли. Аби хоч якось компенсувати відсутність камер правоохоронці збільшать кількість Трукамів.

Поліція використовувала 31 такий прилад, вчора ми передали іще 66, тому на сьогоднішній день ми маємо 99 приладів. І ми їх зазначимо на карті в мережі. Кожен громадянин може побачити де із ними працюють.

Сергій Князєв, голова Національної Поліції України

Також приємна, у лапках, новина для власників машин на євро номерах. У 2019 з ними ніхто не буде панькатись. Хто не встигне розмитнити своє авто за новим законом до травня матиме серйозні проблеми.

За керуванням водієм транспортним засобом, стосовно якого порушено строки його тимчасового перебування. Штраф у розмірі вісім з половиною тисяч гривень. Постанову буде виносити сам поліцейський. А у випадку повторності протягом року штраф сімнадцять тисяч гривень з позбавленням права керування на рік. Це норма закону і ми будемо її виконувати з того дня як вона вступить у силу.

Сергій Князєв, голова Національної Поліції України

Що з обіцяного так і залишиться порожніми словами, а що втілиться у життя? Сподіваємося, реальні кроки поліції ми побачимо не тільки на папері – ще задовго до чергових "підсумків року".

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

Солідарність Тайваню в українській боротьбі: історія самопожертви добровольця Джонатана Ценга
«В хату корабель приплив»: масштаби руйнувань та відновлення після підриву росіянами Каховської ГЕС
«В хату корабель приплив»: масштаби руйнувань та відновлення після підриву росіянами Каховської ГЕС

Рф ще й щільно обстрілювала затоплені території, аби завадити евакуації...

Телеканал 2+2 транслюватиме матч «Дніпро-1» проти «Динамо»
Міф про мову: росія йшла в Україну «захищати» російську мову, а натомість знищила її
Міф про мову: росія йшла в Україну «захищати» російську мову, а натомість знищила її

Сьогодні лише 3% українців підтримує статус російської мови як другої офіційної…

Археологи розкопали 2100-річну могилу жінки, яку поховали на бронзовому ліжку і в золотому лавровому вінку
Читати більше