Актор Євгеній Ламах розповів про новий серіал «Друзі» та, де під час знімань працювалось найважче

Друзі
Актор Євгеній Ламах розповів про новий серіал «Друзі» та, де під час знімань працювалось найважче
Поширити в соціальних мережах:

Телесеріал вийде в ефір 24 лютого…

До другої річниці початку повномасштабної війни на екрани вийде новий проєкт за участю відомого українського актора Євгенія Ламаха. 24 лютого о 19:30 телеканал 2+2 покаже чотирисерійний пригодницький серіал «Друзі». Це історія про трьох найкращих друзів, які вирішують привітати з днем народження товариша, що служить в ЗСУ. Але дорогою з Одеси до Миколаєва герої з’ясовують, що він проходить службу не глибоко в тилу, а на передовій. 

Про знімання серіалу Євгеній Ламах розповів в інтерв’ю.

Серіал «Друзі». Про що він для вас?

Це історія про дорослішання і відповідальність, яка приходить до героїв протягом їхньої непростої подорожі. Історія про міцну дружбу. Велика цінність - мати поруч людей, які готові заради тебе на все, навіть на такі авантюри.

Ваші напарники з проєкту - відомі актори Ярослав Шахторін і Артур Шурипа. Ви працювали з ними раніше?

З Яриком ми познайомилися ще в університеті, після навчання працювали разом. З Артуром зустрілися вже на майданчику, але між нами одразу виник контакт. Ми втрьох дуже різні! Ярик і Артур – чудові партнери і нам, дійсно, було легко взаємодіяти в кадрі. Сподіваюся, що ця «хімія» буде відчутна на екрані.

Раніше ви розповіли, що на зйомках «Друзів» мали шалений графік з великою кількістю екшену. Чим запам’ятався цей період?

Це був дуже цікавий досвід! Зйомки роуд-муві відрізняються від виробництва інших жанрів. Дуже багато сюжетних поворотів, постійна динаміка – звісно, це відбивається на знімальному процесі. Завдяки режисеру Павлу Тупіку у нас була можливість багато імпровізувати. Люблю сцену, коли нашій трійці доводиться ночувати у човні з красномовною назвою «Хілтон». Вона була вже виписана, але наповнення народжувалося під час зйомок.

Відверто, морально було важко під час зйомок у Мощуні та Ірпені, коли проїжджали повз розбиті будинки, розстріляні забори, зруйновані хати. Це було нестерпно.

Подорож практично в епіцентр бойових дій стала для героїв поворотним моментом. Чи був у вас такий етап у житті?

Думаю, для багатьох таким моментом стало повномасштабне вторгнення. Багато чого раніше здавалося важливим, але після 24-го лютого втратило сенс. Особливо переоцінюєш своє життя, коли чуєш історії від військових, а я чую їх з перших вуст, бо майже рік в ЗСУ служить мій двоюрідний брат. Після цих розмов єдине запитання, яке виникає: чим допомогти хлопцям? Що я можу для них зробити?

Про життя під час війни, про батьків у Сумах, про волонтерство та про особисте життя читай у повному інтерв’ю актора Євгенія Ламаха у виданні УНІАН

Читай також:

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

Найнеймовірніша підводна знахідка: у Балтійському морі знайшли космічний корабель
На телеканалі 2+2 прем’єра документального спецпроєкту «Спротив»
На телеканалі 2+2 прем’єра документального спецпроєкту «Спротив»

Про людей, які перебувають в окупації та чинять опір…

На телеканалі 2+2 трансляція матчу «Дніпро-1» - «Кривбас»
Реслінг-шоу Backlash France покажуть на Київстар ТБ у вільному доступі: коментуватимуть Бєлкін та Новак
«Загублений світ»: вражаючі рекорди українців під час війни
«Загублений світ»: вражаючі рекорди українців під час війни

Про тих, хто своїми здобутками та жагою до перемоги щодня підвищують статус України…

Динозаври в Україні: історична знахідка на Київщині змінює уявлення про наші прадавні території
Читати більше