Телеканал 2+2 знімає гостросюжетну воєнну драму «Шлях»

Анонси 2+2
Телеканал 2+2 знімає гостросюжетну воєнну драму «Шлях»
Поширити в соціальних мережах:

Прем’єра серіалу запланована на осінь 2024 року...

У січні телеканал 2+2 розпочав зйомки чотирисерійної воєнної драми «Шлях». Це відверта розповідь людини, яка під час повномасштабної війни проходить складний етап трансформації, викристалізовуючи ставлення й сенси. Прем’єра серіалу запланована на осінь 2024 року.

Головний герой Олексій – співробітник волонтерської організації, талановитий переговорник та аналітик. Ще до повномасштабного вторгнення він допомагав сім’ям, розділеним лінією фронту, повертав полонених і розшукував зниклих безвісти. Для досягнення поставлених задач Олексій не нехтував будь-якими зв’язками, бо його головна мета – допомогти. Однак у 2022 році, особисто зіштовхуючись зі звірствами російських окупаційних військ і переживаючи втрати, він проходить власний шлях трансформації. Змінюється ставлення до війни, світогляд та принципи, що призводить до краху ідеалів Олексія.

Актори Анастасія Пустовіт, Іван Жилюк

У ролях: Іван Жилюк, Анастасія Пустовіт, Сергій Кисіль, В'ячеслав Довженко, Віктор Жданов, Дмитро Соловйов, Олександр Ганноченко та ін.

Знімальна група серіалу «Шлях»

Співавтор ідеї, шоуранер і креативний продюсер телеканалу 2+2 Сергій Карпенко ділиться історією створення серіалу «Шлях»:   

«Ідея драми виникла у сценариста Марка Лимаренка, з яким канал 2+2 працював і раніше. Це була цікава історія про волонтера, який у перші місяці війни займається пошуком зниклих безвісти. Проєкт був вартий уваги, з великим драматичним потенціалом, але в ньому чогось не вистачало... Зрештою стало зрозуміло чого – яскравого образу головного героя, його шляху переоцінки власного життя, який він проходить, щоб врятувати інших. Коли сформувався образ, одразу прийшла і форма подачі матеріалу – через розмову зі слідчим, яка з холодного допиту поступово перетворюється на своєрідне каяття».

Головний актор Іван Жилюк, режисер Денис Тарасов, акторка Анастасія Пустовіт

Режисером серіалу «Шлях» став волонтер «Спілки підприємців теле та кіноіндустрії», кіноакадемік Денис Тарасов, який зняв першу з початку повномасштабного вторгнення воєнну драму «Я – Надія».

«Ще рік тому, коли продюсери вперше розповіли мені про ідею серіалу, я захотів долучитися до проєкту. Не лише тому, що з початку вторгнення волонтерство стало невід’ємною частиною мого життя, і ця тема близька мені. «Шлях» – це насамперед потужна, відверта історія людини, яку докорінно змінюють пережиті жахіття війни. Це непроста, але важлива розповідь, яка буде зрозуміла багатьом», – коментує Денис Тарасов. 

Сценаристи: Марк Лимаренко, Сергій Карпенко.

Серіал на замовлення телеканалу 2+2 знімає SFERA FILM. Продюсери: Сергій Кизима, Сергій Карпенко, Дмитро Сафановський, Вадим Червяков, Роман Омельчук. Знімання проходять у Києві та області.

Читай також:

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

Двобій між Джойсом і Чісорою транслюватимуть ексклюзивно на Київстар ТБ з відомими коментаторами у вільному доступі
«Загублений світ» розкаже про відчайдушних мисливців за ураганами й торнадо
«Загублений світ» розкаже про відчайдушних мисливців за ураганами й торнадо

А також про те, які кліматичні зміни можуть чекати Україну та до чого потрібно готуватися…

Таємничий мешканець печер: у Франції знайдено істоту, схожу на гнома (ВІДЕО)
Таємничий мешканець печер: у Франції знайдено істоту, схожу на гнома (ВІДЕО)

Автор ролика стверджує, що йому вдалося приручити справжнього гнома…

Телеканал 2+2 транслюватиме матч «Динамо» - «Партизан»
«Загублений світ» розкаже про тренди в архітектурі, які змінюють світ і скоро змінять Україну
Замурована в стіну 4 000 років тому: на Кіпрі знайшли стародавній моноліт з рештками жорстоко вбитої жінки
Читати більше