Телеканал 2+2 покаже документальний фільм «Володарі неба»

Анонси 2+2
Телеканал 2+2 покаже документальний фільм «Володарі неба»
Поширити в соціальних мережах:

Про відвагу та самопожертву військових льотчиків, які захищають українське небо…

02 жовтня о 19:00 на телеканалі 2+2 відбудеться прем’єра документального фільму «Володарі неба» про відвагу та самопожертву військових льотчиків, які захищають українське небо.  

За півтора року росія застосувала проти України понад десять тисяч ракет і безпілотників. Більшість з них були збиті Повітряними силами ЗСУ – героями, які з перших хвилин війни, незважаючи на перевагу окупантів у повітрі, обороняють мирні міста й села. Вадим Ворошилов, Ростислав Лазаренко, Дмитро Шкаревський та Ігор Кисельов – четвірка пілотів, на рахунку яких наразі понад 550 бойових вильотів і 650 знищених ворожих цілей. Саме їхні вражаючі історії боротьби увійшли в документальний проєкт «Володарі неба».  

На фото Максим Хотіленко та Вадим Ворошилов

Автор й режисер стрічки Максим Хотіленко поспілкувався з українцями, котрі стали легендами сучасної світової авіації. Герої фільму розкажуть про найважчі спецоперації, під час яких доводилося йти на ризик й катапультуватися з палаючого літака, та подвиги побратимів, які віддали своє життя заради нашої перемоги.  

«Володарі неба» – це історія, яка надихає нас бути сильними та нескореними. Це історія про те, як люди можуть досягати неможливого, коли вони разом і вірять у перемогу. Цей документальний проєкт нагадує нам, що справжня відвага полягає не лише в тому, щоб перемогти ворога, але й щоб опанувати власні переживання», – коментує Максим Хотіленко.  

Глядачі 2+2 почують ексклюзивні подробиці роботи військових льотчиків і побачать унікальні кадри з кабіни пілотів. Крім того, на екрані вперше з'явиться льотчик, який побив рекорд відомого радянського аса Івана Кожедуба, на рахунку якого 330 бойових вильотів. 

Хто керує найпотужнішими українськими літаками, як наші пілоти прикривають піхоту та трощать ворожу техніку з неба, чому навіть після важких травм, опіків і поранень захисники повертаються за штурвал, що мотивує їх знову й знову виходити на небезпечні вильоти – відповіді у проєкті «Володарі неба». 

Дивіться документальний фільм «Володарі неба» у понеділок, 02 жовтня, о 19:00 на телеканалі 2+2.

Дивіться також:

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

«Загублений світ» розповість історії українців, які, попри війну, повертаються додому
Нанотехнології у 1500-річному артефакті: «Чаша Лікурга» та інші речі з паралельної реальності
Механізм формування расизму та шовінізму: як впливає «російський комплекс переваг» на дітей?
Механізм формування расизму та шовінізму: як впливає «російський комплекс переваг» на дітей?

У 1970 році вчителька Джейн Еліот провели експеримент «кароокі та блакитноокі»…

«Я бачив смерть, чув крики дітей»: волонтер шість разів повертався до Маріуполя, щоб евакуювати людей
«Я бачив смерть, чув крики дітей»: волонтер шість разів повертався до Маріуполя, щоб евакуювати людей

Велика війна не лише зруйнувала його плани, але і й змінила життя…

Читати більше