Ще більше сенсацій та відкриттів: стартує новий сезон «Загубленого світу»

Анонси 2+2
Ще більше сенсацій та відкриттів: стартує новий сезон «Загубленого світу»
Поширити в соціальних мережах:

Нові випуски виходитимуть з 15 лютого о 16:55 щовівторка та щочетверга...

15 лютого о 16:55 на каналі 2+2 відбудеться прем’єра нового сезону циклу документальних програм «Загублений світ» з незмінними ведучими Максимом Сухенком та Геннадієм Попенком.

У новому сезоні «Загублений світ» розповість ще більше таємничих історій, шокуючих фактів та свідчень реальних людей, які стали свідками фантастичних подій і катаклізмів: хто такі екопірати та за що вони ведуть запеклу війну, що приховує Антарктида, чи вдасться Ілону Маску колонізувати майбутнє, де знаходиться «мертве село» і які артефакти доводять існування потойбіччя.

У вівторок, 15 лютого, ведучий Максим Сухенко розкриє глядачам шокуючу історію підкорення найглибшої безодні світу — Маріанської западини, навколо якої десятиліттями тривають гарячі дискусії вчених. Хто ховається на дні западини, ким були перші істоти в океані і яке послання вони залишили людству, хто і навіщо створив колонію в океані, як стати людиною-амфібією та з чим зустрівся легендарний творець «Титаніка» у блакитній безодні — відповіді у прем’єрному випуску сезону.

«Ми хотіли не просто дослідити унікальність Маріанської западини, але й дізнатися правду про неї у тих, хто самостійно підкорив супер-каньйон. А таких сміливців не так багато! Ми поспілкувалися з американським мультимільйонером і одним з найвідоміших у світі мандрівників Віктором Весково, який ексклюзивно для «Загубленого світу» розповів про своє екстремальне занурення. Він — єдиний, хто досяг найглибшої точки планети, ба більше, зробив це п’ять разів!» — розповідає ведучий та продюсер проекту Максим Сухенко

У четвер, 17 лютого, команда проєкту разом з ведучим Геннадієм Попенком спробують розібратися у найзагадковіших і наймістичніших кримінальних справах сторіччя, які не змогли розкрити ні поліція, ні спецслужби. Глядачі дізнаються, хто вони — «люди-загадки», про яких немає інформації в жодній базі світу, хто на них полює і чим закінчились найзаплутаніші розслідування сучасності, а також побачать ексклюзивне інтерв’ю зі свідками сенсаційних справ.

Нові випуски інформаційно-розважального проєкту «Загублений світ» виходитимуть з 15 лютого о 16:55 щовівторка та щочетверга на телеканалі 2+2.

Дивись також:

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

Реслінг-шоу Backlash France покажуть на Київстар ТБ у вільному доступі: коментуватимуть Бєлкін та Новак
«Загублений світ»: вражаючі рекорди українців під час війни
«Загублений світ»: вражаючі рекорди українців під час війни

Про тих, хто своїми здобутками та жагою до перемоги щодня підвищують статус України…

Динозаври в Україні: історична знахідка на Київщині змінює уявлення про наші прадавні території
Розкриття таємниці 300-річної муміфікованої русалки: вчені встановили походження цієї таємничої істоти
Містечко турботи: історія створення в Україні унікального місця для українських пенсіонерів
Телеканал 2+2 транслюватиме матч «Динамо» - «Колос»
Читати більше