Подвійний Вілл Сміт, Персі Джексон та Дев’ятий легіон: що дивитись у вихідні

Анонси 2+2
Подвійний Вілл Сміт, Персі Джексон та Дев’ятий легіон: що дивитись у вихідні
Поширити в соціальних мережах:

Анонси кіновікенду на 2+2

Ці вихідні подарують нам цілих двох Віллів Смітів на одному екрані, мандрівку давньогрецькою міфологією з Персі Джексоном та пошуки зниклого легіона в стародавній містичній Британії.

«Війна дронів»

Субота, 14 серпня, об 11:05

Інопланетяни за допомогою дронів захоплюють Землю, руйнуючи місто за містом. Але в надрах Лос-Анджелеса, куди не можуть дістати безпілотники, невелика команда вчених розробляє новітню зброю, яка, можливо, допоможе перемогти ворогів.

«Інферно»

Субота, 14 серпня, о 12:50

Едді Ломакс – колишній солдат, який розчарувався і втомився від життя. Тепер він проводить час в безцільному поневірянні по пустелі, щоб нарешті знайти свою смерть. Єдине, що йому залишилося – відшукати старого друга, індіанського шамана. Пошуки приводять його в зруйноване місто під назвою Інферно, де у Едді виявляється безліч ворогів.

«Мистецтво війни»

Субота, 14 серпня, о 14:45

Ніл Шоу – кращий спецагент секретного підрозділу ООН. Під час чергового завдання він виявляється головним підозрюваним у вбивстві китайського посла. Ховаючись від ФБР і вступаючи в смертельний бій з китайською тріадою, Шоу повинен зняти з себе підозру і знайти вбивцю.

«Орел Дев’ятого легіону»

Субота, 14 серпня, о 17:00

У 140 році нашої ери молодий центуріон Марк Аквіла прибуває на Британські острови, щоб знайти зниклий Дев'ятий легіон. Цим легіоном 20 років тому командував батько Марка. Відправившись в дорогу, Марк бере з собою в супутники варвара Еску, якого він дивом врятував під час гладіаторського поєдинку.

«Персі Джексон і викрадач блискавок»

Субота, 14 серпня, о 21:25

Персі Джексон – дванадцятирічний хлопчисько, який довідався, що його батько Посейдон. Його мати викрадають, а він сам виявляється в таборі напівкровок, де йому належить багато чому навчитися. Попереду Персі чекає довга подорож з безліччю неймовірних пригод, адже хлопцю потрібно звільнити маму, і запобігти наступній війні між богами.

«Толкін»

Субота, 14 серпня, о 23:55

Складне дитинство, дитбудинок, випробування війною і фронтом – Джон Толкін пройшов дивовижний шлях, щоб стати одним з найвпливовіших письменників в історії і автором саги «Володар кілець».

 «Австралія»

Неділя, 15 серпня, о 12:45

Перед початком Другої світової війни британська аристократка приїжджає в свій маєток – величезне ранчо на півночі австралійського материка, щоб врятувати його від захоплення англійськими скотарями. За допомогою погонича вона повинна зробити неймовірне – перегнати 1500 голів худоби через сотні миль в місто Дарвін.

«Старскі та Хатч»

Неділя, 15 серпня, о 16:00

Детектив Девід Старскі – найдосвідченіший агент, що працює під прикриттям. Але він змінює партнерів, як рукавички. Детектив Кен Хатчінсон все схоплює на льоту і приймає блискавичні рішення. Але часто такий поспіх призводить до провалу операцій. Шеф місцевої поліції вирішує об'єднати їх в команду і випустити на патрулювання міста.

«Двійник»

Неділя, 15 серпня, о 18:00

Генрі Броган, першокласний кілер, стає мішенню таємничого оперативника, який, здається, знає кожен його крок наперед. Що буде робити Броган, коли дізнається, що ворог – його молодий клон?

«Командо»

Неділя, 15 серпня, о 20:10

Джон Матрікс – колишній командир спецпідрозділу, який проводив спецоперації на Близькому Сході, СРСР і Центральній Америці. Змінивши ім'я, він, зі своєю одинадцятирічної дочкою, оселився у великому будинку в лісі далеко від міста. Джону здавалося, що він раз і назавжди зав'язав з минулим. Але давні вороги вирішують нагадати про себе і викрадають його дочку.

«В’язень»

Неділя, 15 серпня, о 22:00

Рей Карвер – професійний найманий вбивця, що працює на ворогуючі угруповання. Чергове завдання Рея – вбити одного з лідерів російської мафії. Але Карвер допускає непрощенну помилку, за яку доведеться поплатитися...

Дивись також:

ТОП-3 культових бойовика із Джекі Чаном

Дивись кіно на 2+2!

Фото обкладинки: imdb.com

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

«В хату корабель приплив»: масштаби руйнувань та відновлення після підриву росіянами Каховської ГЕС
«В хату корабель приплив»: масштаби руйнувань та відновлення після підриву росіянами Каховської ГЕС

Рф ще й щільно обстрілювала затоплені території, аби завадити евакуації...

Телеканал 2+2 транслюватиме матч «Дніпро-1» проти «Динамо»
Міф про мову: росія йшла в Україну «захищати» російську мову, а натомість знищила її
Міф про мову: росія йшла в Україну «захищати» російську мову, а натомість знищила її

Сьогодні лише 3% українців підтримує статус російської мови як другої офіційної…

Археологи розкопали 2100-річну могилу жінки, яку поховали на бронзовому ліжку і в золотому лавровому вінку
ДніпроГЕС у 1941 році підірвали не нацисти, а радянська влада: правда про трагедію, яка забрала сотні тисяч життів
Розкрито таємницю військової машини ІПСО рф: полонений підполковник розповів про секретні структури
Читати більше