Таємниці прадавньої трипільської цивілізації: найбільші мегаполіси давнини могли знищити космічні віруси

Загублений світ

5 000 років тому подібної долі зазнали й багато інших древніх народів…

Раніше ми розповідали про те, що будівельників легендарної стародавньої обсерваторії Стоунхендж вбили «прибульці», а саме – віруси, які досі невідомо, як потрапили на південь Англії. Але 5 000 років тому подібної долі зазнали й багато інших древніх народів, в тому числі і найдавніша розвинена культура на території України – трипільська.

У часи розквіту трипільці будували поселення площею до 500 гектарів. Це були найбільші мегаполіси древності. Та схоже жахлива епідемія буквально стерла загадкову культуру з лиця землі.

Але хто і навіщо знищував давні цивілізації? Це досі загадка для офіційної науки. Проте останнім часом науковці та дослідники аномального сходяться в одному – справжнє джерело епідемій сліду шукати за межами нашої планети, в одній із сотен-мільярдів галактик всесвіту. Бо ще стародавні астрономи помітили, що в небі перед епідеміями з’являються комети, а їхні уламки падають на Землю в якості метеоритів. До слова, документально зафіксовано, що саме комета передувала жахливій епідемії у Древньому Римі. Тоді загинула ледь не половина населення імперії.

Комети і метеорити викликали у наших предків містичний страх. А не так давно обґрунтованість цих страхів підтвердили і сучасні науковці. Шокуючі подробиці – дивись у сюжеті проєкту «Загублений світ» просто зараз:

Loading...

Також не пропусти щопонеділка о 17:00 на 2+2 виходять прем’єрні випуски інформаційно-пізнавальної програми «Загублений світ», присвячені українцям – нації незламних і нескорених, що гідно виборюють своє майбутнє.

Дивись також:

Новини

Всі новини
Україна активно розвиває програми підтримки для ветеранів…
На стінах деяких будинків досі є загадкові символи, схожі на пентаграми…
Це сталося в регіоні, де раніше вже зникло кілька десятків супутників…
Дивитись більше