Що діється на іншому боці Місяця: NASA були шоковані тим, що побачили на знімках, які зробив космічний зонд

Загублений світ

Кому вдалося дістатися Місяця і збудувати там секретну базу?

Найбільшою загадкою людства протягом багатьох століть є темний бік Місяця, адже його ніколи не видно. Найкраще місце для надсекретного об’єкту. Чи не так? Існує навіть припущення, що саме приховують від нас на тому боці Місяця.

Зонд Касіопея зробив знімки на темній стороні Місяця. На фото видно структуру у формі свастики в кратері Шредінгера. Офіційні джерела не можуть пояснити ці кадри.

Дослідники вважають, що під час Другої світової війни існувала спеціальна гітлерівська програма метою якої було завоювання і контроль орбіти. Подейкують, що нацистам ще тоді вдалося дістатися Місяця і збудувати там секретну базу – саме її зафіксував зонд.

Колишній військовий та дослідник Боб Дінн наводить документи, знайдені в бункері Гітлера Вервольф, під Вінницею. Там описані розробки літаючих тарілок, які фюрер планував використовувати, як бойові космічні машини. Цим можна і пояснити загадкове зникнення усієї команди спецпрограми напередодні завершення війни.

«Саме військові дії стимулювали розвиток ракетної техніки. Що стосується використання Місяця, потрібно сказати, що людство в 1967-у році уклало міжнародну угоду про використання космічних об’єктів, включаючи Місяць, саме в мирних цілях. Без цього ми самі собі прокладемо шлях до знищення», - розповів директор молодіжного космічного об’єднання «Сузір’я», Сергій Яцков.

Є ще одне фото з іншого боку Місяця, яке завело NASA у глухий кут, адже на ньому зафіксовано справжній танк. Більше про це дивися у сюжеті програми «Загублений світ».

Loading...

Також не пропусти щопонеділка о 17:00 на 2+2 виходять прем’єрні випуски інформаційно-пізнавальної програми «Загублений світ», присвячені українцям – нації незламних і нескорених, що гідно виборюють своє майбутнє.

Дивись також:

Новини

Всі новини
Знання про ці методи могли бути відомі набагато раніше, ніж ми думали…
Це нові перспективи для людей, які втратили кінцівки або рухливість…
Дивитись більше