Реп в окопі: як український репер Ярмак наближає перемогу України?

Загублений світ

Цікаво, що на початку російського вторгнення музиканта не взяли до лав ЗСУ…

Україна відзначається не лише своєю багатою культурною спадщиною та видатними митцями, але й мужністю та рішучістю свого народу. У важкий час в історії країни, коли Україна зазнає агресії з боку російської федерації, численні герої та захисники виникають з найнеочікуваніших професій.  Український репер Ярмак – один із таких людей.

Він приєднався до волонтерських фондів та активно допомагає відновлювати українські оселі та інфраструктуру, які постраждали від російських обстрілів. А його присутність на передовій стала джерелом натхнення для багатьох українських захисників.

Початок повномасштабної війни з росією 24 лютого 2022 року Ярмак, як і більшість киян, зустрів у військкоматі, бажаючи вступити до Збройних Сил України. Проте чоловіка не одразу взяли до лав ЗСУ.

«Поїхав до військкомату, але одразу мене не прийняли, тому що не було зброї і в першу чергу брали тих, хто мав бойовий досвід», - згадує український репер Ярмак.

Коли ж хлопець нарешті потрапив до ЗСУ, його зарахували до підрозділу гранатометником. А згодом, пройшовши додаткове навчання, столичний музикант вивчився на аеророзвідника.

Однак, з огляду на популярність серед бійців, репер Ярмак отримав від командування неочікуваний наказ. Який – дивись у сюжеті проєкту «Загублений світ» просто зараз:

Також не пропусти щопонеділка о 17:00 на 2+2 виходять прем’єрні випуски інформаційно-пізнавальної програми «Загублений світ», присвячені українцям – нації незламних і нескорених, що гідно виборюють своє майбутнє.

Дивись також:

Новини

Всі новини
Це сталося в регіоні, де раніше вже зникло кілька десятків супутників…
Історія партизана, Героя України Володимира Жемчугова…
Дивитись більше