«Ми їх точно не хочемо бачити і чути»: шоумен Анатолій Анатоліч про Регіну Тодоренко

Загублений світ

Зараз телеведуча з родиною мешкає в москві…

Українська співачка та колишня телеведуча Регіна Тодоренко стала об'єктом публічного обговорення після того, як з початком російського повномасштабного вторгнення не висловилася проти війни і сказала, що «намагається не лізти у політику» і що в її сім’ї «розмови про війну в Україні – табу». Нагадаємо, що Регіна заміжня за російським співаком Владом Топаловим, який активно продовжує їздити в окуповані Крим, Луганськ та Донецьк, а також виступає на пропагандистських концертах.

Ставлення Регіни до війни в Україні і її мовчання не змінилося і після того, як в Бучі помер її колишній хлопець – Алік, друг шоумена Колі Серьги, який і сповістив співачку про смерть екс-коханого. Також не впливають на неї і постійні обстріли росією її рідного міста Одеси, де живуть її рідні та близькі.

Відомий український шоумен Анатолій Анатоліч, зізнався що на початку повномасштабного вторгнення він перший написав Тодоренко про те, що росія бомбить українські міста та вбиває людей. Регіна прочитала, але не відповіла.

«Неможливо уявити, що в нашу країну приїде Регіна Тодоренко. – каже Анатолій Анатоліч – А якщо приїде, то я особисто і, думаю, що зі мною ще тисяч людей зроблять все, щоб вона швидесенько звідси поїхала. Ми їх точно не хочемо бачити і чути. Це нормально. Немає нічого зараз позаполітикою. Просто не існує. Це неможливо»

Подробиці дивись у сюжеті проєкту «Загублений світ» просто зараз:

Loading...

Також не пропусти щопонеділка о 17:00 на 2+2 виходять прем’єрні випуски інформаційно-пізнавальної програми «Загублений світ», присвячені українцям – нації незламних і нескорених, що гідно виборюють своє майбутнє.

Дивись також:

Новини

Всі новини
Риби в зоні відчуження можуть досягати трьох метрів у довжину…
Україна активно розвиває програми підтримки для ветеранів…
На стінах деяких будинків досі є загадкові символи, схожі на пентаграми…
Це сталося в регіоні, де раніше вже зникло кілька десятків супутників…
Дивитись більше