ТОП-5 місць для екстремальної риболовлі

Де у світі можна незвично порибалити?

Риболовля – це спорт. Вона може бути як спокійна та врівноважена, так і екстремальна. Але які ж місця на нашій планеті підходять для риболовлі, яка може полоскотати нерви? Редакція сайту телеканалу «2+2» склала рейтинг найпопулярніших місць.

Дивіться також: ТОП-7 крутих розваг в Україні

Штат Іллінойс, США

Фото: ru.fishwallpapers.com

Риболовля у цьому місці відрізняється від інших тим, що тут роблять за допомогою лука. А зловити можна азіатського коропа, довжина якого іноді досягає двох метрів. Небезпека полягає ще і в тому, що розслабитися на цій риболовлі неможливо, адже кожну хвилину з води може вистрибнути улов і з легкістю перевернути човен.

Озеро Антого, Малі

Фото: s.mediasole.ru

Біля цього озера живуть мешканці тринадцяти різних племен. Всі вони вважають його священним, тому риболовля в ньому заборонена цілий рік – за винятком одного дня. І цього дня усі бажаючі чоловіки ловлять рибу. І без того дрібне озерце за лічені хвилини стає схожим на грязьову калюжу і всього півгодини вистачає, аби виловити усю рибу.

Дивіться також: ТОП-5 найбільш неприємних професій у світі

Гренландія

Фото: icdn.lenta.ru

Якщо ви хочете зловити одну з найнебезпечніших риб у світі – акулу, але при цьому ще й ускладнити собі задачу, сміливо вирушайте до Гренландії на підлідний лов акул.

Річка Амазонка

Фото: image.newsru.com

Тільки найвідважніші і бувалі рибаки можуть бажати відправитися на риболовлю по річці Амазонка. Не будемо розповідати про те, яка кількість небезпечної живності водиться в її водах. Однак зазначимо той факт, що піраньї, які теж живуть в Амазонці, за кілька хвилин можуть з'їсти бика.

Дивіться також: Поцілунок козла та дівчина у ретро-костюмі: ТОП-6 ритуалів футбольних фанів

Австралійський штат Квінсленд

фото: cdn.sohucs.com

Здавалося б мальовниче і гарне місце - Австралія, яка там може бути екстремальна рибалка? Однак замилувавшись красою, можна не помітити небезпечних комах, повзучих та іншу отруйну живність, якої просто кишить ця земля. Однак, рибалки з усього світу сюди їдуть, щоб зловити рідкісну незвичайну плоскоголову рибу.

Є ще одне місце, яке відшукали вчені, і в існування якого важко повірити, - сутінкова зона океану. Багато років думали, що це мертва зона. Однак з часом там зафіксували зміни дна. Дослідники вирішили зануритися, щоб вивчити феномен. Але те, кого вони там побачили – шокувало і захопило їх! Що вдалося зняти вченим – дивіться в проекті «Загублений світ» просто зараз:

Loading...