Що подивитись у новорічні свята: вибір ведучих 2+2

Які фільми варто переглянути у святкові вихідні?..

Майже у кожного є улюблений новорічний фільм: хтось з дитинства звик до радянських комедій, а в когось є традиція оновлювати в пам’яті усі частини улюбленої франшизи. Ведучі каналу 2+2 поділилися власними улюбленими стрічками, які передивляються кожен Новий рік.

Юлія Семченко – ведуча програми «Віпи і Топи»

Мій улюблений фільм – «Родина напрокат». Красива та романтична сімейна стрічка, яка переконує, що дива трапляються з тими, хто в них вірить. Святковий настрій гарантовано!

«Родина напрокат» – американська різдвяна комедія, сюжет якої розповідає про заможного бізнесмена Сема. Його довгоочікувана угода на межі провалу, адже можливий партнер не довіряє холостякам. Тож Сем вирішує завести тимчасову родину.

Катерина Нестеренко – ведуча програми «Джедаі»

Обожнюю переглядати усі частини фільму «Друзі Оушена». Щоразу дивлюсь, як вперше. Це весела, легка кримінальна історія. Також подобається серіал «Шерлок» з Бенедиктом Камбербетчем у головній ролі. А нещодавно відкрила для себе душевний, сімейний та захоплюючий мультфільм «Королівський коргі». Як фанат собак, а особливо цієї породи, я просто у захваті від цього фільму. Чудово підійде як для дитячого, так і для сімейного перегляду. У ньому підіймаються теми добра, дружби, кохання. Кожен знайде для себе щось своє.

«Друзі Оушена» – серія кримінальних комедій від культового режисера Стівена Содерберга і рімейк класичного фільму з Френком Сінатрою. В центрі сюжету пограбування казино, яке здійснює Френк Оушен та його друзі.

«Шерлок» – британський серіал від сценаристів Стівена Моффата та Марка Гетісса, який переносить класичний детектив Артура Конана Дойла в сучасний Лондон. Головні ролі виконали Бенедікт Камбербетч та Мартін Фрімен.

«Королівський коргі» – мультфільм, який заснований на відомій любові королеви Єлизавети II до собак породи коргі. Головний герой – пес Рекс, який опинився далеко від свого дому, Букінгемського палацу, і тепер має знайти шлях додому.

Геннадій Попенко – ведучий програми «Загублений світ»

Рекомендую на ці новорічні свята переглянути романтичну комедію «Love Actually» («Реальна любов»).

«Реальна любов» – британський фільм-альманах, який складається з кількох сюжетів. Кожен з них розповідає власну історію кохання у магічний час святвечора.

Читай також: