Зловмисники - АНОНСИ СЕРІЙ

Зловмисники
Поширити в соціальних мережах:

Країна: Україна, 2017 Жанр: скриптед-реаліті

Скриптед-реаліті "Зловмисники" – це реконструкція захопливих, неординарних, добре спланованих злочинів. Вбивства, замасковані під самогубства, лісові пожежі чи втручання потойбічних сил, майстерні отруєння, викриття серійних вбивць і професійних кілерів, витончені афери, складні шахрайські схеми, підробка валюти й злочини на автобанах – кожен епізод "Зловмисників" розповідає окрему детективну історію, зі своїм оригінальним сюжетом і своїми героями. Крім реконструкції самого злочину, глядачі також познайомляться з "методами роботи" злочинців (аферистів, шахраїв, крадіїв на довірі) та матеріалами кримінальних справ.


АНОНСИ СЕРІЙ

1 СЕРІЯ 
Анатомія смерті
День народження впливового бізнесмена закінчується загадковим вбивством. Ювіляр помирає після того, як отримує у подарунок коробку з його улюбленими сигарами. Причина смерті – укус філіппінської кобри, а головна підозрювана – дружина загиблого. Але коли жінку знаходять мертвою, розслідування заходить у глухий кут.

2 СЕРІЯ
Скринька Пандори
В Одесі проходить серія жорстоких вбивств. На кожній жертві маніяк лишає тавро – виколює око, за що оперативники дають йому прізвисько "Окуліст". Часу на розслідування майже не лишилось, бо злочинець кожної хвилини може втекти. Пошуки вбивці виводять на відомого місцевого бізнесмена.

3 СЕРІЯ 
Камінь-вбивця
У парку знайдено пакет із рештками людської голови. У той же час на іншому кінці міста чергові поліцейські знаходять обезголовлене тіло чоловіка. Слідчі доходять висновку, що кривавий злочин не що інше, як особиста помста – вендета. Маніяк добре знав жертву та зробив усе, щоб ім'я вбитого залишилось у таємниці.

4 СЕРІЯ 
Прокляття
У своїй квартирі вбито відомого археолога Раїсу Гельфанд. На місці злочину криміналісти знаходять не лише дивні артефакти, але й дзеркала з ритуальними символами. Жінка щойно повернулась з розкопок скіфських курганів, і її знахідка могла стати ціллю злочинця.

5 СЕРІЯ 
Дике полювання
У покинутому цеху заводу знаходять труп повішеного хлопця. На перший погляд, хлопець наклав на себе руки, але у слідчого виникли сумніви - надто незвично був зав'язаний вузол на мотузці. Незабаром знайшли ще два трупи - друзів повішеного. Невелика компанія молодих хлопців була вбита невідомим всього за кілька днів.

6 СЕРІЯ
Кримінальний талант
Шахраї вирішили обкрутити похилого ювеліра, щоб з'ясувати, де він зберігає дорогоцінні камені, і вкрасти їх. Головна роль дісталася молодій дівчині, на яку бабій-ювелір повинен був клюнути і привести додому. Поліції аферисти не боялися, знали, що їх жертва давно не дружить із законом і звертатися з приводу пропажі каменів до внутрішніх органів не буде.

7 СЕРІЯ 
Кат
Випадкові перехожі натикаються на труп літньої людини в парку. У процесі обстеження експерти з'ясували, що знаряддя вбивства - нагайка з металевим наконечником. Чоловік став четвертою жертвою маніяка за останні кілька місяців, на всіх вбитих також були знайдені сліди від нагайки. Слідчо-оперативна група була вкрай схвильована, останній загиблий був учителем одного з поліцейських. І молодий хлопець прагне якнайшвидше знайти вбивцю.

8 СЕРІЯ
Попутник на ім'я "Смерть"
У лісі знаходять машину з трупом водія. На задньому сидінні автомобіля експерти виявляють довге світле волосся. Крім того, вони впевнені, що водія отруїли якимось хімічним препаратом. Під підозри потрапляють дівчата легкої поведінки, що працюють на трасі, де сталося вбивство. Правоохоронці влаштовують облаву на повій, намагаючись знайти тих, хто використовує клофелін або інші отруйні речовини.

9 СЕРІЯ 
Відплата
Молода дівчина Настя, учасниця спортивних змагань зі стендової стрільби, втрачає улюбленого діда. Літнього чоловіка вбили у власній квартирі та забрали цінні монети. Слідчий не зміг запевнити дівчину, що вбивці скоро знайдуться, тому спортсменка вирішила взяти справу в свої руки. Допомоги вона попросила у знайомого, місцевого улюбленця дітвори, що в минулому 15 років відбув у тюрмах і колоніях.

10 СЕРІЯ
Кривавий слід
Офіс-підприємця грабують, забравши з сейфа велику суму грошей. Охоронця вбивають на місці, але криміналісти не знаходять сліди злому на дверях. Незабаром бізнесмен розуміє, що єдиний, хто міг знати про гроші - особистий водій, який зникає після пограбування. Оперативна група починає шукати водія і "ведмежатника", а в цей час в поліцію надходить дзвінок про трупний запах в одному з під'їздів міста. У тому ж будинку, де жив водій.

11 СЕРІЯ 
Викрадачі
Впливовий бізнесмен отримує тривожне повідомлення від сина Ігоря. Служба охорони миттєво реагує і знаходить по GPS місцезнаходження телефону хлопця, але до цього часу Ігоря встигають заховати. Незабаром батько отримує лист від викрадачів з вимогою викупу. Шахраї дають всього добу на збори грошей. Підозри падають на лідера релігійної секти, в яку входила мати Ігоря.

12 СЕРІЯ 
Гра зі смертю
Двірник знаходить закривавлений труп чоловіка з ланцюгом на шиї. За останні два тижні в місті було зареєстровано три аналогічні злочини. Однак у оперативників все ще не було жодної зачіпки. Цього разу вони вийшли на свідка, чоловік з сусіднього будинку бачив з вікна підозрюваного - молодого хлопця у темному одязі. Крім того, кинджал, яким скористався вбивця, виявився дуже рідкісним ножем СС.

13 СЕРІЯ 
Клошари
Поліція знаходить труп чоловіка, в паспорті убитого прописки немає. Всього за один місяць чоловік став п'ятим вбитим безхатченком. Усіх перед смертю катували електричним струмом, але не звичайним електрошокером, а більш потужним пристроєм. Оперативна група вирішила відстежувати молодь, що знущається з безхатьків заради відеороликів для інтернету.

14 СЕРІЯ 
Ідеальний убивця
Вбивають співробітника художнього музею. Племінниця, яка знайшла труп, стверджує, що дядько не був забезпеченою людиною і працював у музеї за копійки. Слідчий теж збентежений жорстокістю і необґрунтованістю вбивства - забрали кілька дешевих копій картин і годинник. А експерт здивований тортурами, які зазвичай використовують спецпризначенці та розвідники.

15 СЕРІЯ 
Кривавий хрест
Труп священника Андрія знайшла його дружина, матінка Оксана. Також жінка повідомила, що вкрали позолочений хрест, церковну атрибутику та гроші. Оглянувши тіло, експерт зробив попередні висновки: священник помер від крововиливу у мозок, вдарили його у потиличну зону голови важким тупим предметом. В свою чергу, дільничний повідомив, що вже є підозрюваний, котрий чотири дні назад просто у магазині напав на отця Андрія

16 СЕРІЯ 
Полювання на снайпера
Циганський наркобарон на прізвисько Заремба тримав у залізному кулаці майже весь наркобізнес міста. Кілька років слідчий відділ наступам йому на п'яти, але ніяк не вдавалося схопити його на гарячому. Також на місці злочину знайшли труп найавторитетнішого контрабандиста міста – Хасана та залишки білого порошку на лезі ножа, проте грошей на місці злочину не було. Тож слідчі зробили висновок, що мотивом вбивства двох авторитетних кримінальних бізнесменів стало пограбування. Та хто із місцевих кримінальників наважився підняти руку на найкрутіших бандитів міста?

17 СЕРІЯ 
Око орла
Вже понад рік слідчий Віктор Гаврилов безуспішно розшукував талановитого фальшивомонетника Сергія Комарова на прізвисько "Вензель". Цей злочинець поводився дуже обережно, мав вузьке коло перевірених клієнтів, продавав сто фальшивих доларів за двадцять п'ять справжніх. Останнім часом "Вензель" став помітно поспішати та робити дуже багато підроблених грошей – це був найкращий час щоб схопити фальшивомонетника.
18 СЕРІЯ
Бійня
Труп закривавленого чоловіка зранку біля будинку знайшов двірник. Експерти виявили у кишенях постраждалого бойовий пістолет, викидний ніж та велику суму грошей. То ж не про якій напад з метою пограбування не могло бути і мови. Померлим виявися відомий у місті злочинець на прізвисько Путря. Це виявилось вже друге вбивство кримінальних авторитетів за два дні, тому складалось враження що розпочалася війна бандитських кланів у місті.
Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

Археологи розкопали 2100-річну могилу жінки, яку поховали на бронзовому ліжку і в золотому лавровому вінку
ДніпроГЕС у 1941 році підірвали не нацисти, а радянська влада: правда про трагедію, яка забрала сотні тисяч життів
Розкрито таємницю військової машини ІПСО рф: полонений підполковник розповів про секретні структури
«Дракон із Монтеррей»: мексиканські волонтери випадково зняли на відео живу істоту з міфів та легенд
15 метрів холодної крові: Vasuki indicus – нова рекордсменка серед доісторичних гігантських змій
Кохання двох чоловіків: на грецькому острові знайшли найстаріші у світі еротичні графіті
Читати більше