Жив із гномами в печері: льотчика випадково знайшли в горах Монголії через 14 років після зникнення

Загублений світ
Жив із гномами в печері: льотчика випадково знайшли в горах Монголії через 14 років після зникнення
Поширити в соціальних мережах:

Ця загадкова історія трапилася з радянським пілотом Василем Єгоровим…

У 1945 році радянський льотчик-винищувач Василь Єгоров пережив фантастичну історію. Його літак збили над горами Монголії. Дивом чоловікові вдалося посадити пошкоджене судно, але сам він під час падіння вдарився головою і втратив свідомість.

Коли ж льотчик отямився, то не міг поворухнути тілом. Про не через травму, а через те, що його руки і ноги були зв’язані напівпрозорим матеріалом, а навколо нього бігали маленькі істоти, схожі на мавп в одязі.

Згодом він дізнався, що це плем’я називалось Ханяньгі, а найвищі істоти в ньому сягали 45 см. Змученого спрагою льотчика, ліліпути напоїли невідомим гірким напоєм, який занурив його у глибокий сон. Коли ж він прокинувся, почувався набагато краще, але боліла голова. На хворому місці Василь помітив наліпку із клейкого матеріалу, але чіпати її не став.

Ханяньгі жили у підземних печерах, де розводили невідомі гриби, якими харчувалися самі і годували Василя. На вигляд гриби були однакові, але смак мали різний. Одні були схожі на м'ясо, інші – на хліб, сир, а деякі взагалі на невідомі продукти.

Майже весь час чоловік проводив у печері гномів – копав їм траншеї та колодязі. Одного разу, коли Василь вийшов на поверхню, почалася гроза. Поряд із ним вдарила блискавка і він втратив свідомість. За декілька діб його знайшли монгольські скотарі і відвели до російських геологів, які і переправили Василя на Батьківщину. Виявляється його вважали загиблим і лише після низки експертиз, переконалися, що перед ними дійсно Василь Єгоров. Одразу його впізнати не змогли, адже з моменту радянської війни минуло… 14 років!

«У ведичній історії описується, що ніби люди під час деградації стають меншого зросту і живуть під землею. Тобто, умовно кажучи, стають гномами. Якщо брати кельтську культурологію, вона описує існування гномів, як істот які живуть під землею, - розповів релігієзнавець Денис Шевальов. – Потрапляння таких істот у наш світ за описами відбувається через ущелини. І не кожна людина може перейти у той вимір. Про це говорять також і казки. Іван Дурень, наприклад, стрибнув у криницю і потрапив у тридев’яте царство. Це теж перехід до іншого виміру».

Більше цікавих подробиць про міфічних гномів дивись у сюжеті проєкту «Загублений світ» просто зараз:

Також не пропусти щопонеділка о 17:00 на 2+2 виходять прем’єрні випуски інформаційно-пізнавальної програми «Загублений світ», присвячені українцям – нації незламних і нескорених, що гідно виборюють своє майбутнє.

Дивись також:

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

Двобій між Джойсом і Чісорою транслюватимуть ексклюзивно на Київстар ТБ з відомими коментаторами у вільному доступі
«Загублений світ» розкаже про відчайдушних мисливців за ураганами й торнадо
«Загублений світ» розкаже про відчайдушних мисливців за ураганами й торнадо

А також про те, які кліматичні зміни можуть чекати Україну та до чого потрібно готуватися…

Таємничий мешканець печер: у Франції знайдено істоту, схожу на гнома (ВІДЕО)
Таємничий мешканець печер: у Франції знайдено істоту, схожу на гнома (ВІДЕО)

Автор ролика стверджує, що йому вдалося приручити справжнього гнома…

Телеканал 2+2 транслюватиме матч «Динамо» - «Партизан»
«Загублений світ» розкаже про тренди в архітектурі, які змінюють світ і скоро змінять Україну
Замурована в стіну 4 000 років тому: на Кіпрі знайшли стародавній моноліт з рештками жорстоко вбитої жінки
Читати більше