Жінки у війні з терористами: рабині чи воїни?

Загублений світ
Поширити в соціальних мережах:

Поки одні з острахом тікають від знущань та сексуального насилля, слов'янки шукають багатих наречених із мусульманських країн. Чим це закінчується? Та як не стати жертвою секс-рабства у лапах терористів?

Бійці добровільного жіночого батальйону “Синигал” готові знищити кожного терориста ісламської держави. Вони відстоюють честь жінок, яких продали у рабство.

У серпні 2014 року терористи ІДІЛ захоплюють поселення єзидів на півночі Іраку. Оскільки нацменшина єзидів вірить у власну релігію, бойовики вважають їх – людьми нижчого сорту. Ламія, одна з жінок, які були викрадені терористами, розповідає, що врятувалася лише з четвертої спроби. Усіх чоловіків її селища було вбито. Жінок розпродали у рабство. Ламію, як і інших, жорстоко ґвалтували, били та знущалися.

Терористи вірять, жінки, які не є мусульманками, – звичайні рабині, з якими можна робити усе, що заманеться. У рабовласників є своя система оцінювання дівчат на продаж: за розміром грудей, кольором очей та шкіри.

І не дивлячись на страшні факти знущань, тисячі жінок шукають контакту із терористами. У 2015 році турецькі спецслужби затримали студентку МГУ Варвару Караулову. Дівчина була серед групи росіян, які їхали вступати у ряди бойовиків ІДІЛ. Росіянка познайомилася у соцмережі з терористом та зібралася за нього заміж.

Як терористи задовольняють свої сексуальні потреби за рахунок рабинь? Та як молодим дівчатам не потрапити у страшну пастку? Дізнайтеся у Загубленому Світі на 2+2.

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

Дивись матч «Динамо» - «Полісся» на телеканалі 2+2
На телеканалі 2+2 прем’єра міні-серіалу «Переслідуючи вогонь»
Ані пастки, ані кулі його не беруть: африканські дикуни приносять людські жертви річковому чудовиську
Жадають людської крові: вчені виявили небезпечні бактерії-«вампіри»
Здатен пропалити метал: «Укроборонпром» розробив унікальний «олівець» для розміновування
Підступність інформаційної війни: як російські пропагандисти впливають на наше фізичне здоров'я?
Читати більше