Жінки не ті, за кого себе видають і навмисне прикидаються слабкими – вражаючі висновки науковців

Загублений світ
Жінки не ті, за кого себе видають і навмисне прикидаються слабкими – вражаючі висновки науковців
Поширити в соціальних мережах:

На що готові піти чоловіки заради жінок?

Експерти стверджують, що жінки навмисно створюють із чоловіків образ сильних і непідвладних, аби тим часом керувати ними. Методів маніпуляцій безліч. Лише у Європі створено понад тисячу шкіл, де навчають жінок, як правильно використовувати чоловіків. Жінки навчаються змушувати сильну стать іти на шалені вчинки, іноді жертвуючи своєю кар’єрою чи навіть життям. А чоловіки вважають, ніби роблять це за власним бажанням.

Так, під час катастрофи Титаніка на борту був присутній американський мільйонер Джон Джейкоб Астор, який був найбагатшим пасажиром на борту. Він прославився надзвичайною жадібністю, але, коли Титанік йшов на дно, він віддав місце у шлюпці своїй дружині, а сам потонув.

Голлівудський актор Алек Болдвін улітку 2019-го вирішив відмовитися від усіх нових пропозицій, чоловік хотів зав’язати із кар’єрою актора і розірвав усі стосунки з друзями та навіть родиною. Незабаром актор зізнався, що вирішив порвати з усім, аби його кохана Хіларія могла розвивати власний бізнес, а він у цей час буде сидіти вдома та виховувати дітей.

А от відомий художник Вінсент ван Гог заради жінки був готовий віддати частинку себе. Він закохався в одну з мешканок публічного будинку, молоду повію Рашель. Однієї ночі він відрізав частину власного вуха бритвою, загорнув плоть у носову хустинку та попрямував в гості до коханої. Художник подарував їй цю частинку себе. Дівчина відмовила митцю.

На які ще жертви готові піти чоловіки заради жінок? Сенсаційна знахідка під час розкопок у Дніпропетровській області – невже там знайшли рештки справжньої амазонки? Більше про це – у сюжеті програми «Загублений світ»

Дивися також:

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

Дивись матч «Динамо» - «Полісся» на телеканалі 2+2
На телеканалі 2+2 прем’єра міні-серіалу «Переслідуючи вогонь»
Ані пастки, ані кулі його не беруть: африканські дикуни приносять людські жертви річковому чудовиську
Жадають людської крові: вчені виявили небезпечні бактерії-«вампіри»
Здатен пропалити метал: «Укроборонпром» розробив унікальний «олівець» для розміновування
Підступність інформаційної війни: як російські пропагандисти впливають на наше фізичне здоров'я?
Читати більше