Загадкова смерть Аарона Трейвіка: помер в надії врятувати людство

Загублений світ
Загадкова смерть Аарона Трейвіка: помер в надії врятувати людство
Поширити в соціальних мережах:

Його експерименти з альтернативними вакцинами привернули увагу громадськості...

Вашингтон, 29 квітня 2018 року, у домашній лабораторії знайшли мертвим голову біотехнологічної компанії Аарона Трейвіка. Слідів насильницької смерті на тілі не виявлено, справжню причину загибелі мала б показати судмедекспертиза. А за кілька місяців до смерті Аарон, став скандально відомим завдяки нечуваному експерименту. Тоді він публічно вколов собі не ліцензовану вакцину, що нібито мала вилікувати герпес. А після цього його запрошували на всілякі інтерв’ю, де в одному з них журналіст поцікавився у вченого, що він буде робити, якщо ліки не спрацюють.

«Тоді ми перейдемо до наступного плану, плюс якщо ця вакцина не спрацює для лікування герпесу, ми маємо перевірити чи спрацює вона для лікування раку», - відповів Аарон Трейвік, який випробував на собі нові вакцини.

Аарон Трейвік займався розробкою альтернативних традиційній науці вакцин від смертельно небезпечних хвороб. Його команда навіть заявила, що вже має ліки проти СНІДу. Причому, у самого інноватора Трейвіка не було ані медичної, ані біохімічної освіти. Усі ін’єкції він та члени його команди випробовували на собі.

На останньому інтерв’ю Аарона запитали, що для нього означає пробувати це все на собі, невже він не думає, що це небезпечно? Його відповідь надихає і по цей день:

«Для мене це значить не сидіти склавши руки, поки інші компанії, інші люди, інші дослідники створюють ліки, щоб допомогти мені, моїй сім’ї, коханим, друзям і цілому світу».

Проте навіть після численних експертиз слідчі не встановили справжньої причини загадкової смерті Аарона Трейвіка, хоча основна версія полягає в тому, що його вбила чергова експериментальна ін'єкція. Його історія привернула увагу до більш широкого явища — біохакінгу, руху, який об'єднує тисячі таких відчайдухів по всьому світу, як Аарон і його команда.

«Зараз у світі поширюється такий рух біохакінг, і з’являються ті люди, які хочуть підвищити свою ефективність, або бути молодими та не старішати довше ніж це можливо. І роблять вони це за допомогою різноманітних впроваджень та експериментів над собою», - розповідає Дарія Лосєва, генетик.

Біохакери вживлюють собі в шкіру чіпи, водять у кров препарати, які не є протестованими жодною організацією охорони здоров’я. Вони створюють власні лабораторії у гаражах та підвалах. І добровільно стають піддослідними мишами. Але усе заради того, щоб обманути природу та спасти людство. 

Консерватори кажуть, що це божевілля та невиправданий ризик. Але уявіть собі, чимало дипломованих вчених сьогодні погоджується з біохакерами. Існує версія, що завдяки ним людство не тільки зможе довше жити, а й стане безсмертним.

Чи дійсно біохакери так важливі? І чи правда, що вони допоможуть нам жити вічно? Досліджуй незвідане разом з нами та дізнайся більше про дивовижні експерименти у нашому сюжеті. Дивись відео «Загубленого світу» вже зараз:

Також не пропусти щопонеділка о 17:00 на 2+2 виходять прем’єрні випуски інформаційно-пізнавальної програми «Загублений світ», присвячені українцям – нації незламних і нескорених, що гідно виборюють своє майбутнє.

Читай також:

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

Продають серця, кістки та очі українців Заходу: нові фейки рф про «чорну трансплантологію» в Україні
Русалки та гігантські соми, які виповзають на берег: нові свідчення мутантів Чорнобиля
Русалки та гігантські соми, які виповзають на берег: нові свідчення мутантів Чорнобиля

Риби в зоні відчуження можуть досягати трьох метрів у довжину…

Немовля і двоє дітей в одній могилі: в кургані, віком 7600 років, знайшли ще один дитячий скелет
Немовля і двоє дітей в одній могилі: в кургані, віком 7600 років, знайшли ще один дитячий скелет

Сталося це під час розкопок кургану Домузтепе у південній Туреччині…

Таємна змова американських мільярдерів: чому насправді заборонили використання конопель?
Телеканал 2+2 транслюватиме матч «Динамо» - «Рух»
Телеканал 2+2 транслюватиме матч «Динамо» - «Рух»

7-й тур Української прем'єр-ліги…

Броня безсмертя: до V століття померлих правителів Китаю одягали в таємничий костюм з нефриту
Читати більше