Як з'являються кораблі-привиди?

Загублений світ
Поширити в соціальних мережах:

Чому щороку моряки зустрічають покинуті кораблі посеред океану? Що збиває з курсу навігацію суден? Та де у світі, окрім Бермудського трикутника, ваш плавзасіб може зникнути з усіх радарів назавжди?

У 2015 році біля берегів Куби було помічено іржавий корабель. Він не відповідав на сигнали і просто дрейфував за течією. На борту нікого не виявилося. У кабіні капітана було знайдено щоденник, який допоміг встановити назву судна – СС Котопаксі. Найцікавіше, що судно зникло 90 років тому у районі Бермудського трикутника. Це місце в океані, де неодноразово безслідно зникали літаки і кораблі, обросло легендами. Науковці досі безуспішно шукають пояснення цьому феномену.

Якщо від Бермудського трикутника провести уявну лінію через центр Землі, то з іншого боку ми потрапимо у ще одну патогенну зону – Море Диявола. Цей трикутник смерті менш відомий загалу, але не менш таємничий. У Морі Диявола так само регулярно зникають кораблі. Найбільш трагічною була зима 1980-1981 років. Тоді за вісім днів затонуло шість суден. Моряки та рибалки стверджують, що ніколи не бачили тут ніякої живності.

Що так відлякує водних істот від Моря Диявола? Та чому Бермудський трикутник забирає десятки суден та літаків? Дізнаєтеся у Загубленому Світі на 2+2.

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

Реслінг-шоу Backlash France покажуть на Київстар ТБ у вільному доступі: коментуватимуть Бєлкін та Новак
«Загублений світ»: вражаючі рекорди українців під час війни
«Загублений світ»: вражаючі рекорди українців під час війни

Про тих, хто своїми здобутками та жагою до перемоги щодня підвищують статус України…

Динозаври в Україні: історична знахідка на Київщині змінює уявлення про наші прадавні території
Розкриття таємниці 300-річної муміфікованої русалки: вчені встановили походження цієї таємничої істоти
Містечко турботи: історія створення в Україні унікального місця для українських пенсіонерів
Телеканал 2+2 транслюватиме матч «Динамо» - «Колос»
Читати більше