«Вони могли зцілювати, оживляти мертвих та телепортувати речі через інтернет»: українець стверджує, що жив на затонулій Атлантиді

Загублений світ
«Вони могли зцілювати, оживляти мертвих та телепортувати речі через інтернет»: українець стверджує, що жив на затонулій Атлантиді
Поширити в соціальних мережах:

Його звати Валентин і він – дослідник аномального з Київщини…

Дослідник аномального з Київщини Валентин Траянський стверджує, що у своєму попередньому житті був одним із мешканців затонулої Атлантиди. Більше того, за допомого медитації він навчився повертати свою свідомість у минуло і гуляти вулицями колишньої Батьківщини. За словами чоловіка технічний розвиток древньої Атлантиди значно випереджав досягнення сучасної людської цивілізації.

«Було розвинено зцілення від невиліковних хвороб, оживлення мертвих, а інтернет у них був такий, що вони не просто могли розмовляти онлайн як ми, але і за бажанням передати навіть гроші. Я, наприклад, вставляю $1000, вони телепортуються і мій співрозмовник може у себе їх забрати», - каже дослідник аномального з Київщини Валентин Траянський.

Чоловік запевняє, що реінкарнація була звичним явищем для мешканців Атлантиди. Багато наших видатних учених у попередньому втіленні жили на цьому загадковому острові. Саме отримані там знання і  дозволили зробити їм геніальні відкриття. Подробиці – дивись у сюжеті проєкту «Загублений світ» просто зараз:

Дивись також:

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

ДніпроГЕС у 1941 році підірвали не нацисти, а радянська влада: правда про трагедію, яка забрала сотні тисяч життів
Розкрито таємницю військової машини ІПСО рф: полонений підполковник розповів про секретні структури
«Дракон із Монтеррей»: мексиканські волонтери випадково зняли на відео живу істоту з міфів та легенд
15 метрів холодної крові: Vasuki indicus – нова рекордсменка серед доісторичних гігантських змій
Кохання двох чоловіків: на грецькому острові знайшли найстаріші у світі еротичні графіті
Читати більше