Українці винайшли бюджетну систему ППО, яка перевершила американські дорогі ракети

Загублений світ
Українці винайшли бюджетну систему ППО, яка перевершила американські дорогі ракети
Поширити в соціальних мережах:

Як вона працює?..

Вже третій рік поспіль в Україні йде повномасштабна війна, яку розпочала росія. І якщо на початку російського вторгнення нам давала не більше тижня, то сьогодні нашими захисниками захоплюється весь світ. І не дарма, адже українці – нація розумних людей. Так, наприклад, наші військові винайшли нову бюджетну систему протиповітряної оборони (ППО), яка показала свою ефективність. Система виявилася результативнішою за дорогі американські ракети, вартістю 4 мільйони доларів за одиницю.

На щорічному воєнному симпозіумі за участі американських військово-повітряних та космічних сил, Генерал ВПС США Джеймс Хекер повідомив про успіх української технології:

«Вони взяли 8 000 мобільних телефонів і встановили їх на двометрові стовпи по всій Україні, а поруч з ними розташували мікрофони. Таким чином вони змогли чути безпілотники, які пролітали зверху. Вся інформація про швидкість та напрямок руху БПЛА оброблялась комп'ютерною системою та передавалася двом сотням мобільних груп».

Генерал зазначив, що ця система відстежила 84 безпілотники і збила 80 з них. Це значно ефективніше, ніж перехоплення подібних цілей за допомогою дорогих ракет.

Американські військові настільки вразилися українською технологією, що почали тестувати її у своїй армії, а наші винахідники продовжують дивувати світ власними розробками.

Більше про цікаві військові новинки дивись у сюжеті проєкту «Загублений світ» просто зараз:

Також не пропусти щопонеділка о 17:00 на 2+2 виходять прем’єрні випуски інформаційно-пізнавальної програми «Загублений світ», присвячені українцям – нації незламних і нескорених, що гідно виборюють своє майбутнє.

Дивись також:

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

В США жив кіт, який передбачав смерть: чотирилапий провидець мешкав в будинку для літніх людей
Руйнувала мечеті та роздавала землі росіянам в Криму: як Катерина ІІ знищувала історію Кримського ханства?
Руйнувала мечеті та роздавала землі росіянам в Криму: як Катерина ІІ знищувала історію Кримського ханства?

Також російська імперія перейменовувала поселення та зносила пам’ятники…

У грі захищає людство від монстрів, а в житті зупиняє росіян: як працює нова турель від українських винахідників?
Шокуюче відкриття вчених: під Північним Льодовитим океаном кипить рідина з температурою 300°C
Читати більше