Сонце підсмажує Землю

Загублений світ
Поширити в соціальних мережах:

Наше комфортне життя на Землі може припинитися доволі несподівано. Останнім часом Сонце накопичило велику кількість зайвої енергії, яка може вирватися назовні будь-якої миті. Тим часом людей вбиває глобальне потепління.

Вчені вважають, що Сонце вже віджило половину життя і, коли весь водень в його надрах перетвориться на гелій, наше Сонце почне вмирати від старості. Це спричинить реакцію і на Землі. Сила гравітації притягне нашу планету до Сонця і Земля згорить, наче на вугіллі.

Яких мікроорганізмів нам боятися у сучасному світі?

Липень 2012 року, Голопристанський район Херсонщини. Збираючи на городі картоплю, Олександра раптом відчула нестерпний біль у тілі. Невдовзі жінка вже була у лікарні у надважкому стані. Жінку вкусила самка каракурта, яку в народі прозвали Чорна удова. Вона – одна з найотрутніших істот у світі, чий укус вражає нервову систему людини. Смерть настає за три доби. Ще нещодавно ці членистоногі водилися лише у тропіках та субтропіках, та через глобальне потепління, каракурт вже кілька років наводить жах на мешканців півдня України.

Глобальний потоп: Антарктида затопить увесь світ

Дмитро Комаров – автор та ведучий програми Світ навиворіт. За свою журналістську кар’єру об’їздив чи не увесь світ. Та одна з подорожей мало не коштувала йому життя. Улюбленець глядачів, Дмитро Комаров, підхопив малярію. Від самого початку ведучий був упевнений, що захворів на ангіну, лікарі говорили те саме. Лише, коли температура тіла сягнула 40℃, Комаров подзвонив до ще однієї лікарні, де йому поставили діагноз – малярія. Та Дмитро вже знаходився на межі життя і смерті. Адже він хворіє вже 5 днів, а на 7 настає малярійна кома. Судини головного мозку закупорюються і далі – смерть. За статистикою, понад 1 000 000 людей на рік помирає від малярії! І це лише одне з небагатьох екзотичних захворювань, яке несе нам глобальне потепління.

Більше вражаючих фактів дивіться у Загубленому Світі на 2+2.

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

Динозаври в Україні: історична знахідка на Київщині змінює уявлення про наші прадавні території
Розкриття таємниці 300-річної муміфікованої русалки: вчені встановили походження цієї таємничої істоти
Містечко турботи: історія створення в Україні унікального місця для українських пенсіонерів
Телеканал 2+2 транслюватиме матч «Динамо» - «Колос»
Жертви в ім'я війни: як в рф мільярди доларів витрачаються на вбивства, коли могли б запобігти хвилі катастроф?
Жертви в ім'я війни: як в рф мільярди доларів витрачаються на вбивства, коли могли б запобігти хвилі катастроф?

Це стратегія, яка не тільки відволікає увагу від реальних проблем країни, але й…

Цікаві факти про блискавку: чи влучає громовиця двічі в одне місце і чому не варто стояти там, куди вона поцілила?
Читати більше