Що свідчить про ваші минулі життя?

Загублений світ
Поширити в соціальних мережах:

На думку дослідників, усім нам відомий ефект Дежавю – це ніщо інше як спогади про попередні життя. А родинки на вашому тілі – це синці та удари, отримані у минулому. Які ще свідчення перероджень можна знайти на власному тілі?

Близько 2/3 дорослих людей протягом життя неодноразово зіштовхувалися з ефектом Дежавю. Багато хто не звертає на нього уваги та швидко забуває. Але на думку вчених, у нашому мозку минуле, сьогодення і майбутнє існують без чітких меж. Тому, цілком імовірно, ми бачимо місце або людину, з якими зіштовхувалися не уві сні, а у минулому житті.

Ще один доказ реінкарнації – родимки. Психіатр Ян Стівенсон виявив, що родимки часто виникають у місцях шрамів або поранень, отриманих у попередньому житті.

У Голландії народився хлопчик, з червоною родимкою на голові. Коли йому виповнилося три роки, він несподівано заявив, що пам’ятає де і як був убитий у минулому житті. Коли хлопчика привезли до села з його спогадів, він вказав не лише на будинок, у якому жив, а й привів до місця, де було поховано його тіло. Родимка знаходилася саме там, де його було смертельно поранено.

Свідченням минулого життя може бути і фобія. Дослідники вважають, що цей ірраціональний страх пов'язаний із досвідом смерті. Люди без причини бояться змій, павуків, води, висоти. Хоча жодного разу не стикалися із реальною загрозою.

Які ще ознаки минулих життів можна виявити у людини? – дізнайтеся у Загубленому Світі на 2+2.

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

Дивись матч «Динамо» - «Полісся» на телеканалі 2+2
На телеканалі 2+2 прем’єра міні-серіалу «Переслідуючи вогонь»
Ані пастки, ані кулі його не беруть: африканські дикуни приносять людські жертви річковому чудовиську
Жадають людської крові: вчені виявили небезпечні бактерії-«вампіри»
Здатен пропалити метал: «Укроборонпром» розробив унікальний «олівець» для розміновування
Підступність інформаційної війни: як російські пропагандисти впливають на наше фізичне здоров'я?
Читати більше