Самогубства в імперії стилю: трагічні долі відомих жінок-кутюр'є Кейт Спейд і Лорен Скотт

Загублений світ
Самогубства в імперії стилю: трагічні долі відомих жінок-кутюр'є Кейт Спейд і Лорен Скотт
Поширити в соціальних мережах:

Модний світ втрачає не лише талановитих майстрів, але й…

На великих подіумах світової моди стежити за новими вишуканими образами та останніми трендами — справа захоплююча, але іноді під ними сховані великі трагедії, які призводять до шокуючих наслідків. Саме так відбулося з двома видатними кутюр'є – Кейт Спейд і Лорен Скотт. Здавалося, що вони мали все для щасливого життя, але раптово вирішили залишити цей світ.

Кейт Спейд: яскравість, бізнес та трагедія

Бренд Kate Spade став не лише символом стилю, але й імперією аксесуарів, створеною талановитою дизайнеркою Кейт Спейд. Її розкішні сукні прикрашали зірок, а бренд став синонімом класу та стилю. Вона завоювала світ своїми яскравими та позитивними творіннями, але у червні 2018 року здивувала всіх, обравши радикальний крок — самогубство.

За її успіхами стояли гроші, родина та безмежна популярність. Однак, можливо, під поверхнею її життя ховалася ще якась темна таємниця, що позбавила світ відомої дизайнерки. Останнім акордом її життя став зашморг із червоної хустини.

Лорен Скотт: висока мода та трагічне завершення

Лорен Скотт, інша видатна представниця світу моди, талант якої привертав увагу найвідоміших зірок, серед яких був й Мік Джаггер. Однак, у 2014 році світ втратив цю талановиту дизайнерку, а її смерть через самогубство, як і у випадку Кейт Спейд, залишила багато питань без відповіді.

Обидві історії — Кейт Спейд і Лорен Скотт — свідчать про те, що справжні таємниці залишаються поза областю загального погляду. Навіщо вони обрали саме цей спосіб померти, залишивши за собою тільки питання, на які можливо ніхто так і не зможе знайти відповіді?

Модний світ втрачає не лише талановитих майстрів, але й людей, які, здавалося б, досягли вершин успіху. І таких історій чимало. Хто ще із видатних дизайнерів наклав на себе руки чи помер передчасно – дивись у сюжеті проєкту «Загублений світ» просто зараз:

Також не пропусти щопонеділка о 17:00 на 2+2 виходять прем’єрні випуски інформаційно-пізнавальної програми «Загублений світ», присвячені українцям – нації незламних і нескорених, що гідно виборюють своє майбутнє.

Дивись також:

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

Повний скелет та гніздо з яйцями: в Кременчуці знайшли докази того, що в Україні жили динозаври
Мир під диктовку кремля: чому Україна не може погодитися на російські «мирні» ініціативи?
Телеканал 2+2 транслюватиме матч «Дніпро-1» - «Шахтар»
Бій Олександра Усика з Тайсоном Ф’юрі: хто переміг?
Бій Олександра Усика з Тайсоном Ф’юрі: хто переміг?

Боксерський поєдинок пройшов на стадіоні Kingdom Arena у столиці Саудівської Аравії Ер-Ріяді…

Місяць створили інопланетяни для своїх космічних кораблів? Несподівана версія дослідників
1600-річний камінь з середньовічними написами випадково знайшов в своєму саду вчитель географії з Англії
Читати більше