Ракова пухлина зростає втричі: чим небезпечні хлібні дріжджі

Загублений світ
Ракова пухлина зростає втричі: чим небезпечні хлібні дріжджі
Поширити в соціальних мережах:

Вчені здогадуються, що може викликати онкологічні захворювання…

Дослідники все частіше говорять про те, що рак – це насправді грибкове захворювання, і дріжджі, якраз, стимулюють його ріст. Наприклад, паризький професор Етьєн Вольф лише за один тиждень виростив злоякісну пухлину у пробірці з розчином звичайних хлібопекарських дріжджів. Як тільки він прибрав екстракт – пухлина одразу гинула.

Зі своїх дослідів науковець зробив висновок, що в екстракті грибів міститься речовина, яка провокує ракові захворювання у людей. Причому ріст злоякісних клітин під дією дріжджів збільшується втричі.  

Яку біологічну зброю розробляли у Третьому Рейху? Чому звичайні термофільні дріжджі сприяють розвитку гниття в організмі людини? Яку небезпечну речовину виробляють дріжджі – дивись у сюжеті «Загубленого світу» просто зараз:

Дивись також:

Не пропусти програму «Загублений світ» в ефірі телеканалу 2+2 з понеділка по четвер, о 16:50!

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

Найдавніші скам'янілості Homo erectus, яким 2 млн років, знайшли у Кенії: що це означає для науки?
Найдавніші скам'янілості Homo erectus, яким 2 млн років, знайшли у Кенії: що це означає для науки?

Вони жили неподалік від стабільних водойм та відкритих середовищ, що свідчить…

За кадром детективів: як судмедекспертиза у кіно відрізняється від реальності?
В Туреччині знайшли рідкісний римський саркофаг зі знаком «мальтійського хреста»
Історії військових винаходів: мікрохвильовка розроблялася для військових цілей, але посіла своє місце на кухні
Унікальні істоти з глибин: в Індійському океані мешкають равлики, здатні витримувати температуру 371°C
Читати більше