Ми не єдині у космосі: кому треба дякувати за наше існування?

Загублений світ
Ми не єдині у космосі: кому треба дякувати за наше існування?
Поширити в соціальних мережах:

Вчені довели існування ще однієї, раніше невідомої планети, у нашій сонячній системі…

Десята планета знаходиться удвічі далі ніж Плутон, який раніше вважався найвіддаленішим небесним тілом нашої сонячної системи. Її маса в 10 разів перевищує масу Землі.

«Є велика планета з дуже витягнутою орбітою, яка з’являється раз на багато тисячу років. Періодично приходить і відходить», - розповідає Олексій Стеклов, астрофізик, фахівець з фізики планет.

Та найімовірніше те, що за свідченням історичних джерел, про існування десятої планети шумери — найдавніша із всіх відомих людських цивілізацій, знали ще сім тисяч років тому. У збережених клинописних документах цього древнього народу згадується загадкове небесне тіло, яке вони називали Небіру. Ця планета також обертається навколо Сонця по дуже витягнутій орбіті. Кожні 3600 років Небіру наближається до Землі, і її гравітаційна сила спричиняє цунамі, урагани та інші катаклізми. Одного разу це небесне тіло викликало астероїдний дощ, що призвело до знищення динозаврів та багатьох форм життя на нашій планеті.

Але й описаний в Біблії всесвітній потоп теж відбувся саме через наближення загадкової планети. За розрахунками, Небіру знову наблизиться до Землі в найближчі роки, викликавши руйнівні катаклізми.

«Вона за собою може тягнути ось ці великі астероїди, і ми можемо потрапити під велике-велике бомбардування, а тоді загине майже все», - доповнює Олексій.

Але Небіру не лише вбиває. Шумери вважали, що на цій планеті живуть високорозвинені істоти, які періодично відвідують Землю на космічних кораблях. Щобільше, за їхніми переказами, саме ці прибульці створили людську цивілізацію. Прибувши на Землю вперше, вони виявили багато золота та інших корисних копалин.

«З планети Небіру прилетіли люди, вони почали робити тут рудники, тому що їм потрібні були метали для тої цивілізації, і вони тоді це транспортували космічними кораблями», - наголошує Валерій Бебик, професор, доктор політичних наук

Однак земна атмосфера виявилася непридатною для тривалого проживання прибульців, і вони вирішили створити слухняних помічників за допомогою генної інженерії. Прибульці вживили місцевим приматам певну кількість своїх генів, і отримали сучасну людину, яка збудувала цивілізацію, заточену на добування ресурсів із надр землі.

Щоправда, сучасні науковці не підтверджують шумерську версію появи людства. Та існує кілька незаперечних фактів. Хоч шумери й найдавніша із всіх відомих людських цивілізацій, вони не були корінними мешканцями Межиріччі. І вчені досі не можуть зрозуміти звідки прибув цей загадковий народ. Прийшовши нізвідки, цей народ за кілька десятиліть створив потужну державу і винайшов майже всі науки, що дійшли до наших днів. Вони створили колесо, писемність, гончарне коло, медицину, сільськогосподарські знаряддя, металургію, математику та астрономію. Але як маленький народ міг зробити це за такий короткий час досі залишається загодкою.

Як почалося існування людської цивілізації? Чому вчені не вірять шумерам? Чи можливо хтось існував задовго до офіційно найдавнішої людської цивілізації? Досліджуй незвідане разом з нами та дізнайся більше про одну з теорій створення людства. Дивись у сюжеті «Загубленого світу» вже зараз:

Також не пропусти щопонеділка о 17:00 на 2+2 виходять прем’єрні випуски інформаційно-пізнавальної програми «Загублений світ», присвячені українцям – нації незламних і нескорених, що гідно виборюють своє майбутнє.

Читай також:

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

Таємна змова американських мільярдерів: чому насправді заборонили використання конопель?
Телеканал 2+2 транслюватиме матч «Динамо» - «Рух»
Телеканал 2+2 транслюватиме матч «Динамо» - «Рух»

7-й тур Української прем'єр-ліги…

Броня безсмертя: до V століття померлих правителів Китаю одягали в таємничий костюм з нефриту
Які речі шокували британців на Донбасі, які приїжджали працювати до регіону у 19-му столітті?
Пророцтва Ванги про Україну: ясновидиця передбачила анексію Криму за 34 роки до того, як це сталося
Підліток Льодовикового періоду: яке було життя юнака з найстарішим випадком карликовості?
Підліток Льодовикового періоду: яке було життя юнака з найстарішим випадком карликовості?

Його поява могла спричинити певне непорозуміння в громаді…

Читати більше