Король рок-н-роллу вічно живий: співак Елвіс Преслі міг навмисно сфабрикувати свою смерть?

Загублений світ
Король рок-н-роллу вічно живий: співак Елвіс Преслі міг навмисно сфабрикувати свою смерть?
Поширити в соціальних мережах:

Його наче бачили живим у 2017 році…

Елвіс Преслі, король рок-н-роллу, помер 16 серпня 1977 року у віці 42 років. Проте й досі мільйони його фанатів вірять, що легендарний співак міг інсценувати свою смерть. Що підживлює ці чутки і чому люди відмовляються вірити в його кончину?

Відразу після смерті Елвіса почали з’являтися різноманітні теорії змови. Головна причина – відсутність фото- чи відеодоказів його смерті. Похорон пройшов із закритою труною, а результати розтину були засекречені. Це дало підстави фанатам припускати, що король рок-н-роллу живий.

У 2017 році, на 82-й день народження Преслі, в ЗМІ з’явилося фото сивочолого дідуся, в якому багато хто впізнав Елвіса. Це стало черговим підтвердженням для тих, хто вірить у теорію змови. Протягом років фанати неодноразово намагалися розкопати його останки, що змусило родину спалити труну, ще більше підігріваючи інтерес до цієї справи.

Проте ті, хто близько знали Елвіса, стверджують, що його здоров’я було значно підірване задовго до смерті. Останні роки життя він давав концерти двічі на день без вихідних. Шалене навантаження призвело до безсоння, через що Преслі приймав снодійне і багато інших ліків.

«На мій погляд, одна із найважливіших психологічних проблем в його ситуації була в тому, що він не усвідомлював, що в нього залежність», - каже музикальний оглядач Ігор Панасов.

У Преслі розвинулася маніакальна підозрілість. Він почав боятися власних фанатів, які з'їжджалися до його будинку, аби побачити живу ікону. Навіть сьогодні його маєток Грейсленд є другим за популярністю місцем у США після Білого дому.

«Маса його фанатів переступили межу, яка розділяє зірку і людину. І для того, щоб почуватися у безпеці Елвіс оселився в маєтку Грейсленд. Він краще почувався в затемнених кімнатах, де кондиціонер був ввімкнений на максимально низьку температуру, де була складна система відеоспостереження, де контролювався буквально кожен крок людей, які опинялись там», - каже Ігор Панасов.

Чутки про інсценування смерті Елвіса Преслі продовжують жити. Однак, реальність, ймовірно, набагато простіша і сумніша. Його здоров'я було підірване роками перевантажень і залежностей.

Більше подробиць – у сюжеті проєкту «Загублений світ» просто зараз:

Також не пропусти щопонеділка о 17:00 на 2+2 виходять прем’єрні випуски інформаційно-пізнавальної програми «Загублений світ», присвячені українцям – нації незламних і нескорених, що гідно виборюють своє майбутнє.

Дивись також:

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

Двобій між Джойсом і Чісорою транслюватимуть ексклюзивно на Київстар ТБ з відомими коментаторами у вільному доступі
«Загублений світ» розкаже про відчайдушних мисливців за ураганами й торнадо
«Загублений світ» розкаже про відчайдушних мисливців за ураганами й торнадо

А також про те, які кліматичні зміни можуть чекати Україну та до чого потрібно готуватися…

Таємничий мешканець печер: у Франції знайдено істоту, схожу на гнома (ВІДЕО)
Таємничий мешканець печер: у Франції знайдено істоту, схожу на гнома (ВІДЕО)

Автор ролика стверджує, що йому вдалося приручити справжнього гнома…

Телеканал 2+2 транслюватиме матч «Динамо» - «Партизан»
«Загублений світ» розкаже про тренди в архітектурі, які змінюють світ і скоро змінять Україну
Замурована в стіну 4 000 років тому: на Кіпрі знайшли стародавній моноліт з рештками жорстоко вбитої жінки
Читати більше