Історії кохання за колючим дротом

Загублений світ
Поширити в соціальних мережах:

Світ знає безліч разючих сюжетів кохання за колючим дротом. Хто із найлютіших злочинців знайшов за ґратами щастя?

Чарлз Міллз Менсон та Ефтон Бартон

У кінці 60-их років минулого століття Чарлз Менсон заснував криваву секту "Сім’я". Саме її послідовники вбили родину відомого режисера Романа Поланськи. Згодом Менсона приговорили до 9 пожиттєвих термінів. Але це не завадило йому підкорити серце 26-річної Ефтон Бартон. Жоден хлопець ніколи не захоплював і не хвилював її свідомість так, як Менсон, пояснювала Ефтон журналістам.

Тому що я люблю його. І захоплювалася ним, я зрозуміла, що він той, хто все розуміє, знає, що відбувається навколо. Він той, хто завжди говорить правду, як ніхто інший.

Але перш за все він – злочинець. Наркотики, груповий секс – Менсон проводив диявольські обряди, на яких вони різали тварин і пили їхню кров. А потім вони почали "зачистку", убивши 9 чоловік.

Але 26-річна наречена 80-річного Менсона запевняла: її коханий – не звір. Дівчина писала та приїздила до Менсона у в’язницю, поки той не погодився із нею одружитися. Щоправда, в останній момент Менсон скасував весілля. А все тому, що дізнався про корисливі плани нареченої. Ефтон після смерті коханого планувала помістити його тіло у скляний саркофаг та показувати людям за гроші.

Кеннет Б’янкі/Банчі та Вероніка Комптон

12 закривавлених трупів із ознаками удушшя не стали на заваді кохання 23-річної Вероніки Комптон. Шанувальниця Хілсецького ґвалтівника Кеннета Б’янкі невпинно добивалася уваги кривавого убивці листуванням. Сьогодні вродлива актриса цю історію згадує із жахом. Аби виправдати свого коханого маніяка, вона заплутувала слідство, займалася фальсифікацією доказів і навіть сама пішла на вбивство, аби зняти з нього підозри. За що пізніше і потрапила за ґрати. Та душогубця така несамовита відданість не вразила. І незабаром він одружився на колишній ще одного жорстокого вбивці – Теда Банді.

Тед Банді та Керол Ен Бунн

Американський серійний убивця та ґвалтівник, на чиєму рахунку більше 30 жертв, Тед Банді прямісінько у залі суду робить пропозицію руки та серця Керол Ен Бунн. Суд над Банді став першим в історії США, який показували по телебаченню на території всієї країни, а сам процес висвітлювали журналісти з усього світу. Кожен американець готовий був особисто розправитися з садистом, але тільки не безстрашна Керол Енн Бун, колишня колега Банді і мати-одиначка. Вона почала зустрічатися з Банді приблизно за рік до його арешту і нічого не знала про вбивства. Але навіть коли про Банді дізнався весь світ і вбивця був засуджений до смертної кари, жінка не залишила свого коханого. Через два роки після суду у них народжується донька. Дівчинку назвали Роуз.

Сергій Ткач та Олена Ткач

"Пологівський маніяк" Сергій Ткач вчинив найдовшу за часом серію вбивств на території колишнього СРСР – вона тривала 25 років, з 1980 по 2005 рік. У якості жертв маніяк вибирав дівчат у віці від 9 до 17 років. Всіх їх Ткач ґвалтував, а потім душив. Кількість доведених злочинів – 37, сам же Ткач зізнався, що зґвалтував і вбив 107 осіб. Але це не завадило молодій жительці російського Ярославля Олені закохатися в засудженого на довічне ув'язнення маніяка, який старше неї майже на 40 років. За словами Олени, вона закохалася в Ткача ще школяркою, побачивши передачу про маніяка по телевізору. А потім довгі 8 років намагалася його знайти. Олені вдалося домогтися побачення з Ткачем. Вони одружилися. У них народилася дочка, яку виховують батьки Олени. Жінка неймовірно ревнує свого чоловіка. Олена планує домогтися перегляду справи Ткача і сподівається, що його випустять на свободу. Вона впевнена, що ні їй, ні дитині нічого не загрожує.

Катерина та Юрій

Неймовірна історія кохання сталася і у Качанівській колонії. Там довічно ув’язнена дівчина взяла шлюб із 27-річним хлопцем, який ніколи не мав проблем із Законом. Юрій говорить, відчув, що саме вона є його половинкою. Катя та Юра познайомилися через релігійну організацію. Хлопець на волі хотів знайти кохану, дівчина за ґратами обіцяла молитися за це. І намолила… себе.

Більше цікавого дивіться у Загубленому Світі на 2+2 та підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook.

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

«Фургон з оркестром»: як рашистські паради та флешмоби формують потрібну кремлю психологію росіян?
Солідарність Тайваню в українській боротьбі: історія самопожертви добровольця Джонатана Ценга
«В хату корабель приплив»: масштаби руйнувань та відновлення після підриву росіянами Каховської ГЕС
«В хату корабель приплив»: масштаби руйнувань та відновлення після підриву росіянами Каховської ГЕС

Рф ще й щільно обстрілювала затоплені території, аби завадити евакуації...

Телеканал 2+2 транслюватиме матч «Дніпро-1» проти «Динамо»
Міф про мову: росія йшла в Україну «захищати» російську мову, а натомість знищила її
Міф про мову: росія йшла в Україну «захищати» російську мову, а натомість знищила її

Сьогодні лише 3% українців підтримує статус російської мови як другої офіційної…

Читати більше