Хто вбив українця, який зупинив старіння?

Загублений світ
Поширити в соціальних мережах:

Саме в Україні, у Києві, була винайдена "капсула безсмертя", яка могла би перевернути світ. Якби її творця раптово не вбили…

Медики стверджують: зупинити старіння і навіть повернути час назад цілком можливо. Більше того, кілька років тому одному київському вченому вдалося те, що світові науковці лише обіцяють – він створив та успішно випробував справжню "капсулу безсмертя"!

Методику, що могла зробити переворот у світовій науці, винайшов молодий вчений-ентузіаст Микола Осипов. Колеги називали молодого науковця "творцем безсмертя". Він завжди мріяв подарувати людству довголіття, але загинув за півроку після завершення свого творіння.

Українець зробив те, що було не під силу іноземним фахівцям у супероснащених лабораторіях. Микола Осипов домігся уповільнення вкорочення генів старіння – теломер. Якщо добудовувати теломери та збільшити кінцівки хромосом, клітини могли ділитися далі, а отже, організм омолоджувався.

Чи готові люди жити вічно та за яку ціну?

Сама "капсула безсмертя" мала вигляд поліетиленового намету, наповненого особливою сумішшю – так званим "гірським повітрям", тобто розрідженим киснем, який є високо в горах. Вдихаючи зріджене повітря тривалий час, організм змінюється на генному рівні і молодшає. Така технологія дозволила би кожному жити мінімум по 200 років.

Але завершити проект не вдалося через раптову смерть науковця. Миколу Осипова знайшли мертвим у власній капсулі, а всі записи та розробки вченого загадково зникли. Невже творця безсмертя вбили через винайдену ним унікальну методику?

Ексклюзивно для Загубленого світу на 2+2 колеги вченого відкриють завісу: куди подівся винахід та чому загинув Микола Осипов? Унікальні кадри та свідчення тих, хто випробовував на собі капсулу безсмертя!

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

Кремль настільки боїться викрадених ним українських дітей, що створив окремий орган контролю над ними
Найдавніші скам'янілості Homo erectus, яким 2 млн років, знайшли у Кенії: що це означає для науки?
Найдавніші скам'янілості Homo erectus, яким 2 млн років, знайшли у Кенії: що це означає для науки?

Вони жили неподалік від стабільних водойм та відкритих середовищ, що свідчить…

За кадром детективів: як судмедекспертиза у кіно відрізняється від реальності?
В Туреччині знайшли рідкісний римський саркофаг зі знаком «мальтійського хреста»
Історії військових винаходів: мікрохвильовка розроблялася для військових цілей, але посіла своє місце на кухні
Читати більше