Хто такі масони?

Загублений світ
Поширити в соціальних мережах:

У всі часи масони активно брали участь у програмуванні світової політики, революціях, війнах та державних переворотах. То хто такі масони?

У світі налічується понад 8 мільйонів масонів. Саме у п'ятницю 13 у 1307 році король Франції заарештував голову тамплієрів та почав фізично знищувати орден. Відтоді тамплієри оголосили цю дату днем панування зла і усіляко підтримували та фінансували міф. Чого ж саме вони прагнули? Відповідь на це питання закладена у символіці долара. До створення якого вони доклали руку. Перевернута піраміда із всевидючим оком – символ влади масонів.

Схожі символи є не лише на доларі, а й на інших валютах світу. На купюрі 10 швейцарських франків із 1979 року з’являється масонське зображення сонячної системи із планетою Нібіру, а на ній, за легендами, живуть божественні істоти, що принесли життя на нашу планету. На 50 естонських кронах можна побачити зрізану піраміду із всевидючим оком. 15 вересня 2006 року в Україні була введена в обіг нова купюра, номіналом 500 гривень. На банкноті зображений український філософ Григорій Сковорода, та із зворотного боку на споруду Києво-Могилянської академії накладене зображення всевидючого ока та усіченої піраміди.

Чому на українській банкноті з’явився масонський символ? Невже Григорій Сковорода також був масоном? – дивіться Загублений Світ на 2+2, щоб знати більше.

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

На телеканалі 2+2 прем’єра міні-серіалу «Переслідуючи вогонь»
Ані пастки, ані кулі його не беруть: африканські дикуни приносять людські жертви річковому чудовиську
Жадають людської крові: вчені виявили небезпечні бактерії-«вампіри»
Здатен пропалити метал: «Укроборонпром» розробив унікальний «олівець» для розміновування
Підступність інформаційної війни: як російські пропагандисти впливають на наше фізичне здоров'я?
Очевидець розповів про таємничу появу «лісової людини» на Міжнародному симпозіумі науковців
Читати більше