Єгипет, який ми знаємо, створила інша – позаземна цивілізація: що наштовхнуло дослідників на таку думку?

Загублений світ
Єгипет, який ми знаємо, створила інша – позаземна цивілізація: що наштовхнуло дослідників на таку думку?
Поширити в соціальних мережах:

Проте є ще більш приголомшлива версія – марсіани можуть ховатися у земних підземеллях

Багато доказів можливих зв’язків єгипетських фараонів із представниками іншопланетних цивілізацій знаходять сучасні вчені. Приміром, гробницю легендарного Тутанхамона було виявлено ще 1922 року, але і сьогодні археологи продовжують знаходити там таємничі артефакти.

Наприклад, серед численних поховальних речей фараона вчені виявили загадковий перстень, на якому зображено дивну істоту і предмети, значення яких вчені пояснити не можуть і досі. Та найбільшою знахідкою був коштовний ніж. Лабораторні дослідження показали, що йому більше 4 тисяч років! Тобто, кинджал було створено у часи, коли людство ще не володіло технологією виробництва заліза. Загадковий сплав містить велику концентрацію нікелю та кобальту, які мають явно позаземне походження. Більше того, хімічний аналіз показав, що найймовірніше метал було добуто на Марсі.

«Нашим дослідникам зовсім незрозуміло, як виник давній Єгипет. Підземні міста, дуже серйозна геометрія, алгебра, астрономія. Була собі пустеля. Ніхто там не жив. І одночасно ця пустеля постає великою цивілізацією. Вважають, що це було втручання ззовні – якась космічна цивілізація створила єгипетську», - каже керівник Міжнародної філософської школи Ігор Міхеда.  

Проте є ще більш приголомшлива версія – марсіани можуть ховатися у земних підземеллях. Подробиці – дивись у сюжеті проєкту «Загублений світ» просто зараз:

Також не пропусти, з 6 лютого, щопонеділка, о 17:00 на 2+2 виходитимуть прем’єрні випуски інформаційно-пізнавальної програми «Загублений світ», присвячені українцям – нації незламних і нескорених, що гідно виборюють своє майбутнє.

Дивись також:

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

На телеканалі 2+2 прем’єра міні-серіалу «Переслідуючи вогонь»
Ані пастки, ані кулі його не беруть: африканські дикуни приносять людські жертви річковому чудовиську
Жадають людської крові: вчені виявили небезпечні бактерії-«вампіри»
Здатен пропалити метал: «Укроборонпром» розробив унікальний «олівець» для розміновування
Підступність інформаційної війни: як російські пропагандисти впливають на наше фізичне здоров'я?
Очевидець розповів про таємничу появу «лісової людини» на Міжнародному симпозіумі науковців
Читати більше