Душа в обмін на багатство: чи працюють угоди з дияволом?

Загублений світ
Поширити в соціальних мережах:

Жага грошей є одним із найсильніших людських бажань. І дійсно, хто не хоче стати мільйонером? Дехто заради цього готовий на все, навіть на угоду з дияволом.

У сучасному світі все запрограмовано на гроші та успіх. За даними опитування, стати багатим – головна мета 80% американців. В Голлівуді вже давно ходять чутки, що Бред Пітт, Бейонсе, Анжеліна Джолі та Леді Гага мають зв’язки з нечистим. А нещодавно в Лос-Анджелесі стали проводити навіть спеціальні меси поклоніння Сатані, де всім охочим пропонують домовитися з чортом про заможне життя.

Розповісти свою неймовірну історію для Загубленого світу на 2+2 погодився український мільйонер, який своїм успіхом завдячує Сатані. Чоловік провів обряд підселення біса заради збагачення.

Хто вони, найбагатші люди світу?

Раніше він був звичайним менеджером середньої ланки у сфері торгівлі, але жити на зарплатню, якої вистачало лише на оренду житла у столиці та на їжу, швидко набридло. Тоді чоловік звернувся по допомогу до чорного мага. І той допоміг домовитися із нечистою силою, аби та сприяла зростанню. За словами чоловіка, маг викликав біса-захисника і підселив у його тіло.

Чоловік стверджує: після ритуалу його справи стрімко пішли вгору. Він відкрив власний бізнес і успішно торгує нафтою та зрідженим газом. Дехто скаже, що це удача або самонавіювання, але факт залишається фактом: лише за перший рік він заробив мільйон доларів.

Невже угоди з дияволом справді працюють?

Більше неймовірних фактів розкаже Загублений світ на 2+2!


Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

ДніпроГЕС у 1941 році підірвали не нацисти, а радянська влада: правда про трагедію, яка забрала сотні тисяч життів
Розкрито таємницю військової машини ІПСО рф: полонений підполковник розповів про секретні структури
«Дракон із Монтеррей»: мексиканські волонтери випадково зняли на відео живу істоту з міфів та легенд
15 метрів холодної крові: Vasuki indicus – нова рекордсменка серед доісторичних гігантських змій
Кохання двох чоловіків: на грецькому острові знайшли найстаріші у світі еротичні графіті
Читати більше